| ![]() |
| ביטול טיסה קורונה | ||
| מחבר: | יוליה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 22/08/2021 | |
| שעה: | 15:56:12 | |
| שלום, הזמנתי טיסה לבטומי באתר של איסתא, ב 13.7.21,תאריך טיסה 17.8.21 עבור 3 אנשים, עבורי, ילד בן 7 ואימא פנסיונרית. ב 20.07.21 התקשרה אלי נציגה של איסתא ועדכנה שהטיסה בוטלה בגלל שהיעד נסגר בעקבות הקורונה. בנוסף אמרה שאני אקבל החזר מלא על הכרטיסים אבל הם יחייבו אותי בדמי טיפול ושזה 50$ לכל ההזמנה, במקום 50$ לכרטיס, הסבירה שהם לא מחייבים על כרטיס של ילד אלה רק 25$ על כרטיסים של מבוגרים וביקשה ממני אישור על כך. אישרתי.ב 30.7.21 קיבלתי זיכוי חלקי, שליש מהסכום.
בנוסף הזמנתי כרטיס טיסה לבעלי לבאקו טיסה ב 15.8.21 ההזמנה בוצע ב 12.7.21. בתאריך 8.8.21 בערב בעלי קיבל תוצאה חיובית לקורונה ונכנס לבידוד. למחורת בעלי יצר קשר עם נציג איסתא והסביר את המצב, הנציג אמא שמעביר את הפניה שלו לטיפול. לאחר כמה ימים פנה אלי במייל נציג ועדכן שביטול יעלה לנו 242$ ושאל האם לבצע את הביטול. נענה לו שאנו לא מעוניינים לבטל את הכרטיס אלה להחליף תאריך וביקשתי שיצרו איתנו קשר טלפוני. הנציג אמר שהוא לא יכול להתקשר למרות שהסברתי שבעלי חולה עם חום וכאבים, רשם לנו שאנחנו נתקשר למוקד שלהם. התקשרנו למוקד אחרי המתנה של חצי יום וחצי שעה בשיחה חוזרת נמסר שהנושא בטיפול מול מחלקת ביטולים לפי חוק הגנה לצרכן, אמרנו שאנחנו לא רוצים לבטל אז הנציגה אמרה שתעביר פניה למחלקה הנדרשת וניתקה. זה היה ביום חמישי סוף היום 12.8.21. ביום ראשון, יום של הטיסה שום חייגנו לשירות לקוחות והסברנו את המצב, נציג אמר שהוא פונה לגורמים הנדרשים ונקבל על כך גם עותקים במייל וגם תשובה טלפונית מהם. עד היום לא קבלנו מייל או שיחה בנושא זה. בתאריך 18.8.21 קיבלתי שיחה מאיסתא ובה נציגה עדכנה שאני אמורה לקבל את יתר הזיכוי עבור בטומי, פחות 50$ לכרטיס, אמרתי את מה שנמסר לי מנציגה שעדכנה אותי לגבי הביטול אז היא אמרה שהנציגה טעתה והיא מתקנת את הטעות, מסרתי לה שאני לא מסכימה ואפעול בהתאם.אני בטוחה שזה קשור למקרה של כרטיס של בעלי. אבקש לדעת מה ניתן לעשות בנושאים לו. | ||
| 22/8/2021 15:56 | יוליה |
ביטול טיסה קורונה |
| 26/8/2021 15:19 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול טיסה קורונה |