| ![]() |
| התראה לפני תביעה - פיצוי וסיוע בשל ביטול טיסה | ||
| מחבר: | לירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 20/08/2021 | |
| שעה: | 11:10:36 | |
| שלום,
לאחר שטיפלתם בתלונתי 732520, שלחתם לי מייל בו אמרתם שהאפשרות היחידה כיום זה להגיש תביעה נגד הסוכנות הישראלית באמצעותה נרכשו הכרטיסים. על כן, התחלתי לכתוב את ההתראה לפני התביעה על פי מכתב הטיוטה שלכם (שנמצא כאן: https://www.consumers.org.il/category/claim_tourism_company) ועלו לי כמה שאלות: בסעיף השישי בטיוטה של מכתב ההתראה מדובר על "חבילת תיור". סבתי רכשה טיסות הלוך וחזור בלבד. האם זה נחשב בכל זאת "חבילת תיור"? אם כן מדובר ב"חבילת תיור": 1. האם הטיסות, שהן טיסות רגילות, מוגדרות כ"טיסות שכר" או כ"טיסות סדירות במחלקת תיירים"? 2. בנוסף במסמך כתוב: בהתאם, לאור ההפרות היסודיות של ההסכמות, הנכם מתבקשים: להשיב לי את שווי הכרטיסים הקבוע בתוספת השלישית בסך של ______ ₪. להשיב לי את יתרת התמורה ששילמתי עבור יתר הרכיבים בעסקה בסך של _____ ₪. א. האם "שווי הכרטיסים הקבוע בתוספת השלישית" זה הסכום של מחיר כרטיסי הטיסה + פיצויי לפי התוספת השלישית (שהוא 1550 במקרה זה)? ב. מה זה "יתרת התמורה ששילמתי עבור יתר הרכיבים בעסקה"? האם למחוק את זה מאחר שסבתי רכשה רק כרטיסי טיסה? אם לא מדובר ב"חבילת תיור": 1. האם זה אומר שלא מגיע לסבתי פיצויי על פי התוספת השלישית? 2. באיזה תתי סעיפים תחת סעיף 6 במכתב הטיוטה עדיין אפשר להשתמש? איזה מתתי הסעיפים צריך למחוק? תודה רבה, לירן | ||
| 20/8/2021 11:10 | לירן |
התראה לפני תביעה - פיצוי וסיוע בשל ביטול טיסה |
| 26/8/2021 12:36 | המועצה לצרכנות |
re:התראה לפני תביעה - פיצוי וסיוע בשל ביטול טיסה |