חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:מתן שירות תאגיד בנק
מחבר:מירב (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:12/08/2021
שעה:07:54:30

אני רוצה להוסיף כאן על אף שהבנתי שהמועצה אינה מטפלת בבנקים. לכתוב את הסיפור שלי שאנשים יהיו מודעים אני בטוחה שזה קורה לאנשים נוספים
בשנת 2015 מכרתי בית וכספי המכירה הגיעו בתשלומים כך שבתזרים מזומנים נוצרו תקופות עם פחות כסף ותקופות עם מאה אלף שקלים בחשבון עובר ושב. לקחתי הלוואת גישור אותה החזרתי. אולם אחרי סילוקה המשיכו חיובים חודשיים. כאשר שמתי לב לזה ולצקים שאינני מזהה ומשיכות כפולות של משיכת אשראי מכספומט פניתי אל מורשה החתימה הוא הפנה אותי אל מנהלת החשבונות בסניף והיא אמרה לי שהיא לא יכולה לעזור ואם אני רוצה ללכת למשטרה להגיש תלונה על גניבה אמירה לא הוגנת כי אז גם יחקרו אותי שעות כי המשטרה חוקרת לא מנהלת חשבונות. באותה תקופה חששתי שהמשטרה יפעלו חשד ראשון נגד בעלי לשעבר מה שעלול לפגוע בעבודתו, לא הוא גנב מחשבוני. אלא חברת ישראכרט.
סגרתי את כל כרטיסי האשראי במרץ 2016 כשאני מסלקת את כל החובות משאירה הסדר החזר לבנק על הלוואה שחברים ביקשו והמשיכו להפקיד את הכסף חודש בחודשו. להפתעתי במאי יוני ירדו כרטיסי אשראי וכאן כבר היה ברור כי מתבצעת גניבה מחשבוני. ביקשתי החזרים וחליתי מאוד באותו חורף כך שלא יכולתי להגיע לבנק. הבנק מצידם שמחו למשוך זמן.
הסניף נסגר ב 2017 הועברתי חד צדדית לסניף אחר שכלל לא רציתי להיות בו בעיר אחרת ומאז אין מי שמטפל בי, כי על סמך דרישת תשלום שגויה שלא הסכמתי לשלם עד שאפגוש בנקאי הם שלחו לי הוצאה לפועל וטויפול משפטי לפיכך החשבון בטיפול משפטי ואין לי אפילו אמצעי קבלת מידע בחשבון. כבר 4 שנים אני מנסה להסדיר מול משרד עורכי דין רשף ומשרד עורכי דין ישראכרט בכפר סבא מהם היו משיכות כספים לא מוצדקות שיצרו יתרת חוב. הם מצידם לא מוכנים לכל הסדר בלי שאחתום להם על הסכמה למהות החוב. זאת לא אעשה כי נגנבו לי מהחשבון עשרות אלפי שקלים.
וכך הכל מוקפא. אין לי איך להתמודד איתם כי מערכת תשלומי הוצאה לפועל אוטומטית לתשלום הסברתי להם כל זה אמרו תתחילי לשלם בינתיים להיות במעמד של משלם חייב. זאת עשיתי. פניתי לעשרות עורכי דין שיחות מוקלטות אף אחד לא רוצה לריב עם בנק הפועלים. אמרו לי 40 אלף הוצאה לפועל זה סכום קטן תשלומי להם וזהו. לא שווה ללכת למשפט על כך. אבל המעילה בחשבון היא בסכומים יותר גבוהים. העניין הוא שכל תלונה שלי מצריכה ממני להוכיח את הסתירות ולא כפי שהיה ראוי להיות שהבנק יוכיח על מה הוא גובה כסף
הדברים ברורים אצלי. יש שורות מסודרות של הנהלת חשבון. נגנב לי כסף. אבל אין מי שיעזור. פניתי לפני שבוע למפקח על הבנקים כשיש לי סופסוף אסמכתאות לדבריי אחרי שסיכמתי את כל הורדות האשראי לפי דפי החשבון החודשיים וסיכמתי את כל הורדות הצ'קים ומזומן לפי רכישות על פני שלוש שנים להוכיח כי אין התאמה בין ההכנסות וההוצאות מחשבון זה כאשר נגבו לרעתי אלפי שקלים. הפואנטה היא שישרכארט מבית בנק הפועלים. הלכתי להתלונן בבנק שחברת האשראי שלהם סילקה ממני כספים. מצחיק מאוד. אבל עצוב. כי אני כבר 5 שנים ללא כרטיסי אשראי עם הוצאות לפועל וכנגזרת לכך לא יכולה לשכור בית או לעבוד הם יעקלו כל שקל שארויח.מילא מה אני הפסדתי. מה הפסידה המדינה כי חמש שנים במקום להרויח 350 אלף שנתי כסוכנת נדלן או מורת דרך אינני עובדת.
11/8/2021 12:04 הדר מתן שירות תאגיד בנק
12/8/2021 07:54 מירב    re:מתן שירות תאגיד בנק