| ![]() |
| רכישת משקפיים | ||
| מחבר: | סיגל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 11/08/2021 | |
| שעה: | 13:31:44 | |
| רכשתי משקפי מולטיפוקל באחת מהרשתות המוכרות ב 7/5. קיבלתי אותם לאחר 3 שבועות. במהלך הזמן הזה הרגשתי שהראייה לא מספיק חדה, אך מכיוון שנאמר לי שעלי להתרגל אליהם חשבתי שזו הסיבה. לאחר שבועיים חזרתי לסניף והסברתי שיש בעיה בכיוון העדשות. כלומר אם אני מרימה אותן ממש טיפה אני רואה חד יותר. האופטיקאית עשתה כיוון במכשיו בסניף. הבעיה לא נפתרה וחזרתי שנית לסניף. התבקשתי להשאיר את המשקפיים בסניף והובטח לי שהם ישלחו לבדיקה. לאחר 3 שבועות המשקפיים חזרו. לקחתי אותם, אך שוב ראיתי שהבעיה לא נפתרה. חזרתי לסניף ושוב התבקשתי להשאיר את המשקפיים שישלחו שוב לבדיקה. הסברתי שבמידה והפעם הבעיה לא תיפתר, אני מבקשת לבטל את העסקה ולקבל את כספי חזרה. העובדת אמרה לי שלא ניתן לקבל החזר כספי, אלא רק לעשות במקום שני זוגות משקפיים. אחד למרחק ואחד לקרוב. אמרתי לה שפתרון זה לא מקובל עלי, אבל אחכה שהמשקפיים יחזרו מהבדיקה. לאחר עוד 3 שבועות חזרו המשקפיים כשנאמר לי שהוחלפו העדשות וכוונו מחדש.
הבעיה הפעם נפתרה חלקית. בעבודה על המחשב אני רואה מעט מטושטש וכשאני מרימה טיפה את המשקפיים אני רואה טוב יותר. כלומר שוב בעיה בכיוון. פניתי לשירות הלקוחות שאמרו שהם לא יכולים לעזור ועלי לפתור את הבעיה רק מול הסניף ממנו רכשתי. אמרו לי הפעם להגיע שוב לסניף שיכוונו את המשקפיים במקום, אך האופטיקאית בחופש ועלי לחכות שתחזור מחופשה. כאן פקעה סבלנותי ואמרתי לסניף שאני לא מחכה והם עברו את הגבול עם ההתנהלות שלהם. הפתרון שהוצע לי זה שהם יפנו אותי לבודק חיצוני. אני לא מעוניינת לא בבודק חיצוני, לא בכיוון נוסף ובטח לא בשתי זוגות משקפיים. אני מעוניינת לבטל את העסקה. מה עלי לעשות? | ||
| 11/8/2021 13:31 | סיגל |
רכישת משקפיים |
| 15/8/2021 10:11 | המועצה לצרכנות |
re:רכישת משקפיים |