חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אי קבלת החזר מעו"ד על חוזה שכירות זכות ציבורית שלא בוצע
מחבר:רודולפו ספילמן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:01/08/2021
שעה:09:46:24

כנהג מונית עצמאי מאילת ואחרי שיחת טלפון קצר הסכמתי לשכור מעו"ד שייקה שגב מרמת גן, מספר זכות ציבורית בבעלותו בתשלום חודשי של כ- 1.000 ש"ח לחודש. סיכמנו מספר פרטים, הוא שלח לי דוגמא חוזה שכירות בכוונה שאסע לרמת גן לסגור עסקה.
לאחר קבלת המקדמה ממני דרך העברה בנקאית הוא הפך להיות אדם אחר. באותו יום ובהמשך למחרת נסינו לתאם פרטים על פרוצדורות ומסמכים הנדרשים לעסקה. כל פעם שהייתי מביא דע אחר משלו הוא התעצבן נורא ונתק לי את הטלפון בפרצוף. היו רק כמה שיחות קצרות בהן הוא ניתק לי את הטלפון לפחות 4 פעמים. לאחר 24 שעות שהחזיק מעמד הקשר ביננו החלטתי שאני לא רוצה להמשיך את הקשר לאורך שנה עם אדם כזה. אז, התקשרתי פעם אחרונה כדי לבשר לו אשר החלטתי לא לסגור את העסקה ושאני מבקש את ה- 1.000 ש"ח חזרה. הוא התעצבן יותר ואיים עלי שאם אני אתעקש על זה הוא יינתק את הקשר ולא יענה יותר.
שלחתי לו מכתב רשום והוא ענה בוואטסאפ. הוא הפך כל מה שסיפרתי עד כה לטובתו באמצעות שקרים על שקרים כ"כ בוטים שקל מאוד לגלות אותם באמצעות שמיעת הקלתות שהקלטתי.
ברשותי כל ההתכתבויות והקלטות המפורשות על הפרשה אשר מעידים בבירור מוחלט על אמת ומוכן להעביר לכם כל החומר במועד שתידרשו זאת.
בברכה.
1/8/2021 09:46 רודולפו ספילמן אי קבלת החזר מעו"ד על חוזה שכירות זכות ציבורית שלא בוצע
1/8/2021 09:49 רודולפו ספילמן    re:אי קבלת החזר מעו''ד על חוזה שכירות זכות ציבורית שלא בוצע
1/8/2021 09:51 rudyspillman@gmail.com       re:re:אי קבלת החזר מעו''ד על חוזה שכירות זכות ציבורית שלא בוצע
1/8/2021 13:31 משה    re:אי קבלת החזר מעו''ד על חוזה שכירות זכות ציבורית שלא בוצע
2/8/2021 13:52 המועצה לצרכנות       re:re:אי קבלת החזר מעו''ד על חוזה שכירות זכות ציבורית שלא בוצע