| ![]() |
| סיפור מדהים: ניוד טלפון קווי | ||
| מחבר: | מנחם (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 22/07/2021 | |
| שעה: | 15:06:58 | |
| שלום,
תשמעו סיפור מדהים, מעכשיו: יש לי קו טלפון ביתי של בזק. הזמנתי טכנאי של חברת טלפון קווי מבוסס אינטרנט, כדי שיתקין לי קו טלפון שלהם במקום קו הטלפון של בזק. הטכנאי עבד על הקו, ואמר לי שיש חסימה כלשהי בראוטר של האינטרנט הביתי שלי, שקו הטלפון אמור לעבוד עליו, ושאפנה לספק האינטרנט כדי שישחרר את החסימה. בינתיים, הוא עשה ניוד של הטלפון הביתי שלי מבזק אליהם, והלך ! למעשה, נשארתי בלי קו טלפון של בזק, מכיון שהוא נייד אותי מבזק, וגם בליקו הטלפון שלהם, מכיון שהוא עדיין לא עובד ! כל זה נעשה כשלא הייתי בבית, ובלי הסכמתי (הוא השאיר הודעה אצל הבת שלי שאתקשר לספק האינטרנט וכו'.) כשהתקשרתי לספק האינטרנט אמרו לי שאין להם חסימה והם לא יודעים לטפל בזה. חזרתי לטכנאי של החברה והוא אמר לי שהוא ינסה לראות מתי יוכלו לשלוח לי טכנאי שלהם שיטפל בבעיה ! ביקשתי ממנו שיחזיר לי את הקו של בזק, כמו שהיה, והוא אמר שאי אפשר כי הוא כבר נייד אותי ! כעת, אני אמור לחכות כמה ימים להגעת טכנאי, כשבינתיים אין לי קו טלפון ביתי. התקשרתי לבזק ושאלתי אותם איך אפשר לבטל או להכחיש ניוד שנעשה בלי הסכמתי, ואמרו לי שאי אפשר, וצריך לעשות התקנה מחודשת של הקו. האם זה ככה, שטכנאי יכול לעשות ניוד של הקו שלי בלי לקבל את הסכמתי, ואין לי אפשרות להכחיש את הניוד ? תודה ! | ||
| 22/7/2021 15:06 | מנחם |
סיפור מדהים: ניוד טלפון קווי |
| 25/7/2021 15:58 | המועצה לצרכנות |
re:סיפור מדהים: ניוד טלפון קווי |