| ![]() |
| פרטיות/הגנת פרטיות | ||
| מחבר: | אלי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 20/07/2021 | |
| שעה: | 20:00:07 | |
| 20.07.2021
שלום רב בחודש יוני/2021 נרשמתי באתר קניות של רשת מאד מפורסמת בכדי להזמין מוצרים. מסרתי באתר את כול פרטים האישיים שלי: שם מלא, תעודת זהות, כתובת פיזית, מספר טלפון, כתובת המייל ופרטי כרטיס אשראי. הזמנתי דרך האתר רק פעם אחד והצטערתי על זה מאד! הרשת לא סיפקה לי כחצי מהמוצרים שהזמנתי שביניהם היו גם אוכל ומוצרים חיוניים אחרים. אחרי מאמצים רבים ולא מעט עצבים החזירו לי את הכסף על מוצרים חסרים. אבל אני כבר לא סומך עליהם ואין לי חשק יותר להזמין דרך האתר שלהם מוצרים ולהתעסק איתם בכלל! אציין גם, שמיד אחרי שנרשמתי באתר הרשת, התחילו לצלצל אליי או לשלוח לי אס אמ אסים כול מיני אנשים חשודים עם פרסומות ספאם וזה נמשך עד היום. לכן ב13.07.2021 ניסיתי כשעה להסיר לצמיתות את החשבון שלי עם כול הפרטים מאתר של הרשת, אך גיליתי שאופציה בסיסית זו בכלל לא קיימת באתר! נאלצתי שוב לבזבז את הזמן שלי ועצבים והתקשרתי באותו יום לשירות לקוחות. הסברתי לנציגה את סיבת הפניה וביקשתי כמה פעמים להסיר מיד ולצמיתות את חשבון+כול הפרטים שלי מהאתר ולא להשתמש בהם בשום צורה. היא הבטיחה להסיר עד יומיים ז.א. עד 15.07.2021. אבל ב19.07.2021 ו ב20.07.2021 בדקתי ומצאתי שחשבון שלי עדיין פעיל כי נכנסתי כרגיל וראיתי שם את כול הפרטים שלי. פניתי בכתב לווצאפ שלהם, כי שאר הכתובות שלהם לא פעילות ואין תגובה. במידת הצורך יש בידי את העובדות לאימות דבריי. האם זה חוקי להחזיק/לשמור במערכת חשבון ונתונים של לקוח בניגוד לרצונו? אם לא, אודה לכם מאד אם תעזרו לי בנושא. | ||
| 20/7/2021 20:00 | אלי |
פרטיות/הגנת פרטיות |
| 21/7/2021 13:45 | המועצה לצרכנות |
re:פרטיות/הגנת פרטיות |