| ![]() |
| נגר שלא עמד בזמן המסירה ושינה את המחירים שלו רק שבועיים לפני המסירה | ||
| מחבר: | ראזן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 15/07/2021 | |
| שעה: | 23:16:52 | |
| אחרי שקילבתי הצעת מחיר מנגר מצפון ביצענו הזמנה לפי המחירים שנתן לנו למטבח חדש בסך 24500₪ וארון חדר הורים חיפוי קיר מזנון טלויזיה וארונות שירותים על סך 30,500₪, לביתנו החדש שאנו בונים.
העסקה בוצעה בתחילת חודש מרץ 2021, לא היה כל הסכם כתוב חוץ מהמחירים שנתן לי לרשום על נייר במשרדו בנגרייה. אחרי כמה ימים הגיע הנגר הביתה לפעם שנייה כי למדוד ויתחיל בביצוע העבודה, הנגר דרש וקיבל מקדמה במזמן על סך 15000₪, סוכם שיסיים לנו את כל העבודות אחרי 3 חודשיים מיום שקיבל את הכסף, שזה ב 15.03.21, אחרי חודשיים הנגר הרכיב לנו רק את השלד של המטבח ללא הדלתות והמגירות, והבטיח שיסיים שאר העבודה לעוד חודש שזה 15.6.21. הודעתי לנגר שאנחו לחוצים בזמן וצריכים למסור את ביתנו הישן לשוכר חדש שכבר חתם על חוזה. במהלך החודש הנגר לא ענה לטלפונים ולא לוואטסאפ, עד שיום אחד שלח הודעה שאומר בה ״אני ישבתי על המחירים של העבודה שלכם היא תעלה לכם כולל מטבח וארונות וחיפויים בסך של 125,000₪ ואני צריך 3 חודשים עד שאני אסיים את עבודה במלואה, עלות שלד המטבח שקיבלתם הינה 24000ש״ח, אני מתנצע על אי הנוחות. שלחתי לנגר הודעה שאנו צריכים לשבת כדי להבין מה בדיוק קרה, וגם ניסיתי לייצור איתו קשר פעמים רבות ולא התקבל כל מענה. נתקעתי בבית לא גמור ובמקביל לחוץ בזמנים עם השוכרש של הבית הקיים. מה אוכל לעשות עם הנגר מבחינה חוקים האם יש לי את את הזכות לדרוש ממנו את הכסף שלקח או חלק ממנו, או לטבוע אותו על הפרת הסכם מילולי ושינוי במחירים ברגע האחרון? כרגע אני נאלץ לשכור בית אחר כי כבר חתום על חוזה עם זוג צעיר שאמור להתחתן ולהיכנס לבית הקיים. | ||
| 15/7/2021 23:16 | ראזן |
נגר שלא עמד בזמן המסירה ושינה את המחירים שלו רק שבועיים לפני המסירה |
| 21/7/2021 12:46 | המועצה לצרכנות |
re:נגר שלא עמד בזמן המסירה ושינה את המחירים שלו רק שבועיים לפני המסירה |
| 26/7/2021 09:42 | ראזן |
re:re:נגר שלא עמד בזמן המסירה ושינה את המחירים שלו רק שבועיים לפני המסירה |