| מחבר: | תמר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 14/07/2021 |
| שעה: | 11:22:58 |
|
ב-21 ביולי 2021, הייתי מתוכננת לצאת לסיביר ומונגוליה עם חברת פגסוס טיולים, טיול חלופי לזה שבוטל אשתקד עקב מגבלות הקורונה. עד לאותו מועד שילמתי רק דמי הרשמה, שהועברו לטיול הנוכחי.
ב-6.6.2021, אחרי שמשרד הבריאות קבע ופרסם שרוסיה היא יעד ברמת סיכון מירבית שאזרחים כמוני נדרשים לאישור ועדת חריגים כדי לצאת אליה, קיבלתי במייל דרישה להסדרת התשלום לטיול (ששמו נארג בדרך "שמריחה משהו לא כשר").
בקשה שלי להסבר לאור מצב הקורונה והאיסורים, והדרישה החזר דמי ההרשמה, נותרו ללא מענה. ככל שהמגבלות הוחמרו, נקבעו קנסות, אנשים ללא אישור ועדת החריגים הורדו מהטיסות ישר לזרועות המשטרה, כך המשיכו להגיע המיילים עם דרישות התשלום ושלי, בתגובה, נותרו ללא מענה. אחרי דרישה נוספת ובתגובה למייל זועם שלי, הובטח לי שנציג יצור איתי קשר טלפוני בהמשך אותו יום ודבר לא קרה, למעט דרישת תשלום נוספת ב- 7.7.2021.
לפתע, ב-8.7.2021 בשעות הצהריים המאוחרות טלפן אלי נציג מפגסוס והודיע לי שהטיול בוטל לאור המצב ברוסיה. דבר ההחזר הכספי לא הוזכר. דרשתי לקבל הודעה מסודרת בכתב וכלום לא קרה עד הבוקר. קבלתי דרישת תשלום נוספת, כאילו הטיול יצא כמתוכנן ב- 21.7.2021.
אני מאוד מבקשת לדעת מה החובות של פגסוס כלפי הלקוחות במצב שכזה, ומה הן זכויותיי? התחושה שלי שדרישת התשלום שקיבלתי הבוקר במייל היא בבחינת ניסיון להוצאת דבר במרמה. האם אכן?
|
|
|