חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

טאבלטים ללא אפשרות לסים למרות מה שהוסבר
מחבר:מאיה צרי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:14/07/2021
שעה:15:23:35

שלום, רציתי להתייעץ איתכם ואחרי 3 וחצי שעות של המתנה למענה התייאשתי ועברתי לכאן. אני מקווה שתוכלו לתת מענה.
בינואר 2021 , רכשתי 2 טאבלטים דרך אתר האינטרנט של ksp. לפני הרכישה התכתבתי עם נציג ספציפית כדי לוודא שבדגם שבחרתי יש אפשרות לחיבור של סים (מאחר וידעתי שכבר באמצע השנה ארצה לחבר סים לטאבלטים). אחרי שקיבלתי תשובה חיובית על דגמים שתומכים רכשתי את שני מכשירים.יש תיעוד של התכתבותי עם הנציג ואין ספק בנושא ההטעיה. רכשנו קיבלנו והשתמשנו 5 חודשים. כשהגעתי לרכוש סים בשבועיים האחרונים גיליתי שהטאבלטים בעצם לא תומכים בסים בכלל זו הייתה טעות של הנציג. אחרי כמה התכתבויות עם ksp הם הסכימו שאחזיר את המכשירים ואזוכה עליהם כדי לקנות חדשים ) לטענתם אין להם שום דרך להביא לי פשוט טאבלטים משומשים אחרים שכן תומכים. המכשירים שלנו מן הסתם היו בשימוש והם כבר אינם חדשים, ממכשיר אחד הורידו את כיסוי הזכוכית לעדכן שיש שריטות והשני מראש היה סדוק במסך. בגלל שהמכשירים לא תקינים מבחינתם( למען הסר ספק הם עובדים והילדים שלי משתמשים בהם לנו זה בהחלט מספיק טוב) הם הסכימו לזכות אותי על 100 שח למכשיר למרות שעלה 500 כל אחד ובעצם מאחר והצורך שלי זה סים הם הציעו 80 שח הנחה על טאבלט חדש.
הפתרון מבחינתי אומר שאין לי ברירה אלא בשנה אחת לקנות 2 טאבלטים לכל ילד, למעלה מ1700 שח יחד על משהו שמראש ידעתי שאני צריכה ובגלל שנציג הטעה אותי אני נאלצת לקנות מחדש משהו ולהתנצל על שימוש שוטף שביצענו במכשיר ולא השארנו אותו במצב חדש. זה נראה לי לא הוגן ולא סביר ואני רוצה להתעקש איתם. אשמח לוודא איתכם לפני כן האם מבחינת החוק אני יכולה לדרוש פתרון אחר? סביר יותר עבורי? כמו החלפה של המכשיר ואז מצידי שישימו לי לי המסך שלנו מהמכשיר הישן לחדש, או משהו...? כרגע אני צריכה לשלם על נזק שעשיתי למכשירים כשמבחינתי אין לי שום בעיה להמשיך להשתמש בהם כמו שהם ואין לי בעיה לקבל מכשירים משומשים אחרים.
האם לפי החוק אין לי אלטרנטיבה נוספת על הטעיה כל כך ברורה ?
פתרון נוסף שמציעים זה לפנות למעבדות היצרן ולהחליף את המסכים ואז להחזיר להם ולקבל זיכוי. בדקתי את זה והיצרן יגבה ממני 500 שח עבור החלפת מסך שזה שווי המכשיר ולכן זה לא פתרון אלא הפסד מלא שלי....
לא הוגן.
דעתכם?
14/7/2021 15:23 מאיה צרי טאבלטים ללא אפשרות לסים למרות מה שהוסבר
15/7/2021 18:50 המועצה לצרכנות    re:טאבלטים ללא אפשרות לסים למרות מה שהוסבר