| ![]() |
| מנוי לחברת מרלמ | ||
| מחבר: | שרון טל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 09/07/2021 | |
| שעה: | 12:47:27 | |
| שלום
עשינו מנוי לחברת מרלמ בשנת 2013 בשנת 2015 שוחחתי טלפונית עם אחת הנציגות שלהם ( אין לי הקלטה של השיחה ) וטענתי שאני רוצה לבטל את העסקה מכיוון שעברנו דירה. ולאחר השיחה ביטלתי את הוראת הקבע שלהם אצלנו בבנק. היום קיבלתי SMS מעורך דין שלהם שאני חייבת להם 3500 שקל בגין המנוי. כשטענתי שביטלתי את המנוי ושזה שיטת מצליח של החברה להוציא מלקוחות עבר כספים טען שיש חוק מיוחד לנותני שירותים רפואיים . מה שלא ידע שמדבר עם משהי שחיה במערכת הבריאות 41 שנה ויודעת שאין דבר כזה. אלא שאני בתור לקוחה יכולה לבחור מי ייתן לי את השירות ומתי . יש לי אפילו זכות לבחור את קופת החולים / בית החולים שיטפל בי . ואיני מחויבת בשום חוק לשום גורם רפואי. טענתי בפניו שמה שאמר אינו נכון . ושאין לי שום רצון לשלם את החוב כי הוא לא חוקי בעליל. מצ"ב התכתבות של עורך הדין אני שב ומזכיר, ביטול עסקה במנוי רפואי צריך להיות דו צדדי. כלומר את צריכה לקבל אסמכתה מהחברה שהם קיבלו את בקשתך לביטול המנוי מאחר ומעורב פה נושא של כיסוי רפואי. באם היה חוב, גם לא היה ניתן לבטל המנוי. תגובתי לעניין : אין דבר כזה. מה זה אנחנו מחוייבים בשירות ? עברנו דירה יצאנו מהעיר . כאשר שלחתי מכתב לביטול עסקה וביטלתי את התשלום של הוראת הקבע בבנק עם העתק למרלמ. אני ימציא את המכתב. מחר בבנק אין להם שום זכות להמשיך ולחייב. זה שהם עשו זאת זה כבר לא תקין. עורך הדין : מנוי רפואי הוא מנוי מתחדש אוטומטי. ביטול מנוי רק בנקודת יציאה מוסכמת מראש. לאחר ביטול מנוי יש לקבל ממרלם אסמכתא רשמית לאישור הביטול. תמציאי לי בבקשה את המכתב לביטול העסקה שלטענתך נשלח למרלם ונתקדם משם. בברכה, משרד עו"ד הירשברג-סקופ התגובה שלי : כמו כן לאחר הביטול קיימתי מספר שיחות עם מרלמ עצמה. בין אם יזומות על ידי ובין שהם התקשרו ואמרתי להם הכול פעם שביטלנו את המנוי עקב מעבר עיר . זה שהם החליטו להתעלם מהעניין ולהמשיך ולנסות לחייב . זה שלהם . עורך הדין : טל בוקר טוב, 90% מהחייבים עושים את אותה פעולה שהוכחת לי כאן שנעשתה. ביטלת הוראת קבע בניגוד להסכם. ניתן לבטל הו"ק רק בנקודת יציאה מוסכמת על 2 הצדדים ולא באופן חד צדדי. אמנם עשית כן אבל המנוי לא בוטל ולכן המשיך לצבור חוב. התגובה שלי : תגיד/י הודעתי להם על מעבר עיר , שוחחתי איתם טלפונית גם כשהם התקשרו וגם כשעברנו . אין לי מה לעשות במנוי שאני גרה בעיר אחרת. חוץ מזה בהסכם שירות זכותי ללכת . סיום התכתבות. אין בכוונתי לשלם להם שקל אחד. מעבר למה שכבר שילמתי. זאת חוצפה ושיטת מצליח. אין דבר כזה מנוי רפואי ללא הגבלת זמן . יש דבר כזה מנוי רפואי שכול שנה צריך לחדש באישור המנוי ובכתב. פה זה לא המקרה. פה הם מצאו שיטה ומחייבים לקוחות ללא שום בעיה מבחינתם. איני רוצה שזה יגיע לפשרה אלא שזה יהיה תקדים מהסיבה הפשוטה שיש המון אנשים שפשוט אין להם את הכוח והרצון להילחם . אז שלפחות יוכלו להציג את התקדים ולחסוך את המלחמה בבית המשפט. אשמח לעזרתכם לפני שאפנה לבית המשפט לבד. תודה שרון | ||
| 9/7/2021 12:47 | שרון טל |
מנוי לחברת מרלמ |
| 12/7/2021 14:05 | המועצה לצרכנות |
re:מנוי לחברת מרלמ |
| 15/7/2021 09:02 | מיקי |
re:מנוי לחברת מרלמ |