חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מספר שאלות לגביי ביטול מקדמה בעסק בילוי
מחבר:שני (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:07/07/2021
שעה:22:28:40

שלום, אני בעלת עסק חדרי בריחה.
מדובר בעסק שמספק בילוי/אטרקציה של שעה, על מנת לשריין מקום אנחנו גובים מקדמות.
עקב מספר עימותים עם לקוחות לגביי החזרי מקדמות הייתי שמחה לקבל תשובה ברורה ומותאמת לחוק.

אנחנו גובים מקדמות ע"ס 100 ש"ח שמתקזזות מהתשלום הסופי שנקבע לפי כמות המשתתפים שמגיעה לפעילות.
החזר מקדמה במקרה של ביטול משחק ניתן לקבל בהתראה של 48 שעות לפני המשחק ובתשלום דמי ביטול בסך 5%.
שינוי מועד/שעת משחק אפשרי כ4 שעות לפני המשחק אחרת השינוי יחשב כביטול
אני מתייחסת רק לביטולים

רוב ההזמנות נעשות דרך האתר ובסימון אישור התקנון אך ישנם גם הזמנות טלפוניות (יש התייחסות בתקנון להזמנות טלפוניות ושהתקנון תקף עליהם גם כן)
אני מתייחסת רק להזמנות שמבטלות פחות מ48 שעות

1. במידה ואדם מבטל עקב בידוד/מחלת הקורונה - האם לפי החוק יש לי חובה כלשהי להחזיר מקדמה?
במידה וכן- האם מותר לי לדרוש אישור על בידוד/מחלה?
2. במידה מאיים עלי על ביטול עסקה כאשר העסקה נעשתה טלפונית - האם יש לי מה לחשוש במידה ולא נאמר במפורש המדיניות ביטולים בטלפון?
3. במידה ואדם הזמין את הפעילות פחות מ48 שעות לפני המועד - לדוגמא הזמין בשעה 15:00 לשעה 20:00 באותו היום, מדיניות הביטולים ותנאי הביטול תקפים לפי התקנון שלנו? -אין לי חובה להחזיר מקדמה?
4. יש משהו שפספסתי? שאני מחוייבת להחזיר מקדמות במצב מסויים למרות שהביטול פחות מ48 שעות לפני המועד? האם יש לי מה "לפחד" מאיומים של לקוחות על ביטולי עסקה דרך חברת האשראי/ פניה להגנת הצרכן וכו'?
תודה,שני.
7/7/2021 22:28 שני מספר שאלות לגביי ביטול מקדמה בעסק בילוי
8/7/2021 10:06 משה    re:מספר שאלות לגביי ביטול מקדמה בעסק בילוי
8/7/2021 12:39 שני       re:re:מספר שאלות לגביי ביטול מקדמה בעסק בילוי
8/7/2021 16:55 שני    re:מספר שאלות לגביי ביטול מקדמה בעסק בילוי
12/7/2021 13:07 המועצה לצרכנות       re:re:מספר שאלות לגביי ביטול מקדמה בעסק בילוי