| ![]() |
| העברתי למסלול "סלופארק על בטוח+", ללא הסכמתי וללא ידיעתי וגביית דמי שירות במשך שנתיים | ||
| מחבר: | טובה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 05/07/2021 | |
| שעה: | 14:17:13 | |
| שלום,
לאחרונה גיליתי בחשבון כרטיס האשראי שלי, גבייה חודשית של 13.8 ש"ח, במשך השנתיים האחרונות, ע"י חב. סלופארק, אע"פ שיש לי חנייה חינם כאזרחית ותיקה של חיפה. הסכום הצטבר לכ-330 ש"ח. כשבררתי את העניין מול חב. סלופארק, נאמר לי שעברתי בשנת 2018 ממסלול בסיסי ללא הגנה מדו"חות, למסלול "סלופארק על בטוח+"עם הגנה ושירותים נוספים, אשר מחייב תשלום של דמי שירות. לטענתם, אשרתי את הצטרפותי ע"י הקלקה באפליקציה. דבר, שהוא שקר מוחלט, כפי שאוכיח להלן. בתאריך 27.11.18 קבלתי מסלופארק מייל פרסומי על המסלול החדש ובו צויינה האפשרות להצטרף. לא הייתי מעוניינת ולא הגבתי. באותו יום הגיעה הודעה מסלופארק לטלפון הסלולרי שלי ובה מצוין שניסו להשיגני ושיש באפשרותי להתקשר אליהם. לו הייתי מאשרת הצטרפות ע"י הקלקה באפליקציה, כפי שנטען לעיל, לא היו טורחים להתקשר אלי. אם הייתי מאשרת הצטרפות, הייתי אמורה לקבל אישור במייל או באפליקציה. גם הפעם לא הגבתי ולא התקשרתי. אין כל תיעוד כזה. אין כל אישור בכתב מצידם לאיזו פנייה שלי לעבור מסלול. דברתי עם מנהלת קשרי לקוחות של סלופארק ולטענתה, הצטרפתי לשירות ע"י הקלקה באפליקציה. לא עזרו טענותי לעיל והיא הוסיפה שזו אחריות של הלקוח לבדוק חשבוניות. עלי לציין שתהליך הכניסה לחשבוניות שלהם ממש לא נוח, ועוד יותר קשה למצוא את הפירוט ולכן אני בודקת חשבוניות לעיתים רחוקות. לפני שקבלתי חנייה בחינם כאזרחית ותיקה, הייתי סבורה שחוייבתי על החניות ולא מעבר לכך. גיליתי את החיובים, רק בגלל העובדה שיש לי חנייה חינם. אותה מנהלת לא הסכימה לזכות אותי בסכום שהצטבר והציעה לי הטבה של 50 ש"ח לחנייה בכחול לבן, שכאמור, ממילא אני חונה בחינם. אני בטוחה ששיטת ה"מצליח" הזאת פועלת בהצלחה גם על אזרחים רבים נוספים ובמיוחד על בני הגיל השלישי, כמוני (אני בת 72). בבקשה, מה דעתכם? | ||
| 5/7/2021 14:17 | טובה |
העברתי למסלול "סלופארק על בטוח+", ללא הסכמתי וללא ידיעתי וגביית דמי שירות במשך שנתיים |
| 6/7/2021 14:45 | המועצה לצרכנות |
re:העברתי למסלול ''סלופארק על בטוח+'', ללא הסכמתי וללא ידיעתי וגביית דמי שירות במשך שנתיים |