חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

עיכוב בלתי סביר במשלוח מזון לבעל חיים
מחבר:חסוי כרגע (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:04/07/2021
שעה:22:11:12

שלום,
ברצוני לברר הםא המקרה שלי מספיק על מנת להגיש תביעה קטנה כנגד בית עסק.
אספר אותו בקצרה:
היום יום ראשון, וביום שלישי שבוע שעבר בת זוגתי הזמינה ברשת חנויות לבעלי חיים מזון לחתולהשלנו ומוצרים נלווים - יש לצישהחתולה שלנו בעלת אלרגיה למזון והאוכל היה אמור להיות אוכל המתאים לאלרגיה לה (חלבון יחיד).
יום לאחר מכן התקשרו מהחנות ואמרו שהסוג הספציפי של המזון חסר והציעו לה מזון אחר ל אותה החברה שאמור להיות תואם לבעיה של החתולה שלי כמו המקורי, בת הזוג שלי אישרה את ההזמנה והמתנו לקבלה.
המזון לא הגיע במשך מספר ימים (בתקנון רשום שאספקת המוצר הינו עד 48 שעות ומקרים חריגים עד 72 שעות) וביום ראשון שכשכבר הגענו לסוף הרזרבה שהיתה לנו התקשרתי בית העסק לברר מה עם המשלוח, 3 פעמים אמרו שיבררו ויחזרו אלי ורק בפעם הרביעית חזרו לבת זוגתי אחר הצהריים והבטיחו שהאוכל יגיע באותו היום, התקרתי בבקשה לוודא את העניין כי באמת נגמר לנו האוכל וקבלתי הבטחה שהאוכל יגיע באותו היום.בשעה 19:40 הקשרו מבית העסק ואמרו שלא יוכלו לספק את ההזמנה בסוף, וזו למרות שהסברתי להם שמדובר באוכל מיוחד לחתולה אלרגית, אך עדיין נאמר לי שהם יכולים לספק את המשלוח רק ביום למחרת (שני) - בטלתי את העסקה ורצתי לחפש חנות שבה אוכל למצוא מזון היפו אלרגני אחר שמתאים - משימה לא פשוטה בהתחשב בשעה המאוחרת שבה הודיעו לי לבסוף התחלתי למצוא חנות אשרה היה בה מזון רפואי שחתולה אינו מורגלת בו המבוס על חלבון שאיננו יודעים אם יפתח אצלה תגובה אלרגית או לא, אך לא היתה לי ברירה עקב השעה המאוחרת..
האם אני יכול לתבוע את בית העסק, הן על אי עמידה בהסכם והן על עוגמת הנפש והעובדה שהחתולה שלי עשויה לסבול מפריחה עק אי עמידת בהסכם?

תודה מראש על העזרה!
4/7/2021 22:11 חסוי כרגע עיכוב בלתי סביר במשלוח מזון לבעל חיים
6/7/2021 13:14 המועצה לצרכנות    re:עיכוב בלתי סביר במשלוח מזון לבעל חיים