| מחבר: | אבינועם (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 29/06/2021 |
| שעה: | 16:02:20 |
|
שלום רב
אשמח לדעת מה החוק במקרה זה
בתאריך 05/2019 רכשתי טלוויזיה בעלות של 450ש"ח
במעמד הרכישה הוצעה לי הרחבת אחריות ל 3 שנים בתוספת תשלום של 100ש"ח הצעה שהסכמתי לה ושילמתי עליה
במעמד הרכישה לנושא הרחבת האחריות נמסר לי שהאחריות הינה מלאה כמו בשנה הראשונה למוצר
שלשום הטלוויזיה התקלקלה ופניתי לשירות על מנת לקבל שירות תיקון לטלוויזיה
שוחחתי עם הנציגה ולהפתעתי היא מסרה לי שהגעת טכנאי אליי יעלה לי 250 ₪
ולשאלתי מדוע זה יעלה לי כסף הרי יש לי תעודת אחריות מלאה ל 3 שנים התשובה שנמסרה לי הייתה שמעבר לשנה הראשונה האחריות היא מוגבלת
ומשמעותה שאני משלם על השינוע של הטלוויזיה ובדיקת הטכנאי. ביקשתי להביא את הטלוויזיה בעצמי לתחנת השירות כפי שמופיע בתעודת האחריות שלהם אולם
הנציגה שלהם אמרה שגם אם אני אביא את הטלוויזיה לתחנת השירות אני עדיין אשלם 250 ₪
אז משהו לא ברור לי אם הטכנאי מגיע אליי אני משלם אם אני מביא את הטלוויזיה לתחנת השירות בירושלים אני גם משלם- משהו לא הגיוני
בנוסף אציין שבחשבונית הרכישה שאני מחזיק לא מצוין שהאחריות הנוספת היא מוגבלת .( רשום בכפוף לתעודת האחריות שאותה לא קראתי במעמד הרכישה משום שהיא הייתה בתוך האריזה)
לא נאמר לי דבר בנושא תשלום בתקופת הרחבת האחריות במעמד רכישת הטלוויזיה,
אם הייתי יודע שהאחריות הנוספת הינה מוגבלת ומשמעותה היא תשלום של 250ש"ח עבור שינוע ובדיקה לא הייתי מסכים להרחבת האחריות בפרט שעלות רכישת הטלוויזיה הייתה 450ש"ח.
לאחר שיחת הטלפון הזו שלחתי דוא"ל לחברת השירות ובדוא"ל זה רשמתי את כל מה שנרשם לעיל.
בעקבות הדוא"ל ששלחתי יצרה איתי קשר טלפוני הנציגה של הרשת שבה רכשתי את הטלוויזיה והיא אמרה לי שתקופת הרחבת האחריות משמעותה תיקון והחלפת חלקים היא ללא עלות אבל אני צריך לשלם על השינוע ובדיקת טכנאי
אמרתי לה שאם הייתי יודע שזו המשמעות לא הייתי עושה הרחבת אחריות ולטענתה המוכרים בחנות מסבירים זאת ללקוחות שרוכשים הרחבת אחריות ( מה שלא נעשה איתי)
שאלתי את הנציגה מדוע אני לא יכול להביא את הטלוויזיה לאחת מתחנות השירות כפי שמופיע בתעודת האחריות נאמר לי שאין לחברה תחנות שירות ומה שמופיע בתעודת האחריות אלה לא תחנות שירות אלה נקודות מכירה בלבד
השיחה הסתיימה בשלב זה ללא הסכמה בין הצדדים.
לאור האמור לעיל אני שואל מה החוק במקרה זה?
|
|
|