| מחבר: | נעמה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 01/07/2021 |
| שעה: | 13:29:05 |
|
קודם כל תודה על התגובה.
פניתי לבית העסק אך הם אמרו שרק לשירות לקוחות יש אימייל שאפשר לשלוח אליו בקשה. ביקשתי ששירות לקוחות יחזרו אליי ומהניסיון שלי זה גם יכול לקחת שבועיים עכשיו. נאמר לי גם שאני יכולה למצוא את תעודת האחראיות באינטרנט ושזו אותה תעודה לכל המוצרים.
במה שכתוב באותה תעודה כתוב ״שירות תיקון למוצרים לאחר תום תקופת האחראיות..יסופק כנגד תשלום.״ כתוב גם שלאחר שנת האחראיות הראשונה הם לא צריכים לעמוד בפני ״עמידה במועדי התיקון..אספקת חלקי חילוף...מחויבות באשר זמן המתנה לטכנאי..״
אני לא כל-כך מבינה מהתעודה הזאת למה הם מחוייבים. בנוסף,רכשתי את המחשב במרץ 2019 והפעם הראשונה שהוא נשלח לתיקון היתה בנובמבר של אותה שנה. כלומר אני מתלוננת על אותה תקלה עוד לפני שעברה שנת האחראיות הראשונה. כשלי יש גם אחראיות ל3 שנים.
באותה תעודת אחראיות כתוב גם ״ככל ובמסגרת התיקון,נדרשת החלפה של המוצר...תבוצע ההחלפה עיי החברה ללא תמורה.״ לי בטלפון נאמר שהאחראיות שלי תקפה רק לבדיקת מעבדה ותמיכה טלפונית ומבחינתי אם כבר כמעט שלוש שנים אני מתלוננת על אותה תקלה לסירוגין נדרשת החלפה של המוצר.
אשמח לעזרה להבין למה הם מחוייבים,מפחיד אותי לשלוח טופס תלונה לפני שאני מבינה את הנושא לעומק.
המון תודה |
|
|