| מחבר: | אור (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 27/06/2021 |
| שעה: | 15:27:41 |
|
רכשתי לפני 12-13 ימים מוצר ב250+. בית העסק שפועל במתכונת מוזרה אינטרנטית כתב לי בווטסאפ ב21 לחודש שאני אקבל את המשלוח בקרוב כי הוא יצא אליי. חייבת לציין שמעבר לשירות בווטסאפ לא כתוב באתר שלהם שעות פעילות או דבר כזה. שלחתי שוב לאחר כמה ימים לדעת מה עם החבילה- שלחתי בחמישי בבוקר ולא ענו לי. בראשון שלחתי שוב הודעה וכבר עבר זמן- והפעם כתבתי שאשמח לדעת מה קורה ואם לא אני מבטלת מול לאומי קארד ואף התקשרתי לחברת האשראי לבטל.
הם כתבו לי הודעה שאני ביצעתי עבירות ואני אשלם על זה- בתגובה שכתבתי שאני אקח עורך דין
העברות לטענתם
1. זה שהם ענו לי שהחבילה נשלחה ב21- זו הודעה מבחינתם- ואני לא בסדר כי אני לא מחכה ולא עונדת בזמני האתר( אין זמנים- לא כתוב שעות פעילות) וגם זה שביצעתי לבטל עסקה זה נוגד את המדיניות והם יקחו לי יותר כסף .
2. אני ביצעתי לטענתם הונאת אשראי כי העזתי לבטל חבילה והם איימו עלי והציבו אולטימטום לבטח את זה מול חברת האשראי מהר - כי אחרת יפעלו נגדי
3) הם כתבו שאני מכחישת עסקה- ושאני עוד אשמע עליהם כי אסור לעשות את מה שעשיתי
בפועל רציתי לדעת בבקשה אם אני יוצאת לא בסדר שכתבתי להם שאקח עורך דין? האם אני זו שלא בסדר שכתבתי להם כמה וכמה פעמים וגם כתבתי שהם לא בסדר ואני מאוכזבת מהשירות ואף התקשרתי ללאומי קארד לבטל מוצר שלא הגיע ? ( גם חשתי מאוימת כי הבית עסק נראה מפוקפק)
האם זה נכון לתבוע אותי על הונאת אשראי והכחשת עסקה?
מי צודק במקרה הזה?
באתר שלהם
כתוב שמשלוחים זה תוך 30 ימים וגם מע שמבטל משלוח שנשלח יחויב ביותר
כסף- אבל אני רוצה לדעת אם יש להם רשות עכשיו להשתמש באשראי שלי כמה זמן שהם צריכים ומתי שצריכים ולהגיד שזה ״ ההוצאות״
לאומי קארד לאחר שהתקשרתי שוב מעט מפחדת , וביטלתי את העסקה כפי שהם אמרו שאעשה - אמרו שלא יוכלו לעזור לי לפתוח שוב פנייה מולם.
אפשר עזרה? למי פונים?
תודה רבה
|
|
|