חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מכרו לי מכונת כביסה עם תקע במים וכתמים על המתכת.
מחבר:אנת כהן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:27/06/2021
שעה:16:21:43

שלום. הזמנתי מכונת כביסה מהחנות עוצמה.הם הביאו לי מכונת כביסה אטומה עם התקע בתוך המים.מאחור מוכתם החלק המתכתי של המכוניה שאי אפשר למחוק אותו. סביר להניח שמדובר בקורוזיה קלה של המתכת. כששלחתי את התמונות למנהל החנות, הוא התקשר בחזרה ואמר שזה בסדר. הוא גם אמר שהוא התקשר ליבואן, והם אמרו לו שהטיפות במכונה זה טוב. אך אלה לא רק הטיפות, זה חוט חשמלי שהיה שנסגר לזמן בלתי מוגבל, בתוך המים בתא פינופלסט. הייתי צריכה להתקשר 4 פעמים גם לחנות וגם ליבואן, וכולם שיקרו לי שזה היה נורמלי כשהתקע במים. ואז יעצו לי ליפנות שוב לחנות. בחנות המנהל אמר לי שכבר פתחת את מכונה, בעצת היבואן, הם שולכו בווידיאו.את פתחת את המכונה, תתקשר ל-יבואן. זה כבר לא התפקיד שלנו. ביבואן אומרים שזו אשמת החנות שקיבלת מכונה כזו, וכדאי לפנות לשם. בינתיים מכונת הכביסה עומדת באותו מקום, איש לא פתח אותה ולא הזיז אותה מכיוון שראה כל כך הרבה מים. וכתמים. אני מתקשרת לחנות ואני דורש מהם לפתור את הבעיה, וכל נאציג אומר משהו שונה מהשני. הנציגים מנסים לרמות שהתקנת המכונה לא עולה את הכסף, כשקניתי אותה הם אמרו שהיא בחינם. אני אומר למנהל שרכשתי מכונה מסוג א,ומכונה עם הכתמים זה מי םוג ב. הו אומר שהוא מבין אותי, ולא עושה כלום.כיצד לפתור נכון את הבעיה ולקבל את כסף בחזרה? האם צריך לתבוע את החנות? הם אפילא לא הציאו להחליף את המכונה.
27/6/2021 16:21 אנת כהן מכרו לי מכונת כביסה עם תקע במים וכתמים על המתכת.
29/6/2021 15:53 המועצה לצרכנות    re:מכרו לי מכונת כביסה עם תקע במים וכתמים על המתכת.
1/7/2021 10:01 אנת כהן       re:re:מכרו לי מכונת כביסה עם תקע במים וכתמים על המתכת.
1/7/2021 10:16 אנת כוהן       re:re:מכרו לי מכונת כביסה עם תקע במים וכתמים על המתכת.
1/7/2021 11:33 המועצה לצרכנות          re:re:מכרו לי מכונת כביסה עם תקע במים וכתמים על המתכת.
1/7/2021 12:05 משה             re:re:re:מכרו לי מכונת כביסה עם תקע במים וכתמים על המתכת.