חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

איחור בהספקה שהייתה מיועדת במיוחד לערב מסוים
מחבר:אייל סלומון (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:27/06/2021
שעה:12:40:21

היי, עשיתי הזמנה מאתר ידוע של איפור לקראת אירוע שהיה לי. לפני ההזמנה בדקתי במיוחד את זמן ההספקה כדי לדעת אם זה רלוונטי. באתר היה כתוב שזמן ההספקה הוא 3 ימי עסקים. כך כאשר הזמנתי ידעתי שיש לי מספר ימים ספייר.
יומיים לפני האירוע המשלוח עדיין לא הגיע, יצרתי קשר עם החברה והם אמרו שידברו עם חברת המשלוח שתזדרז. באותו יום של האירוע לא היה שום סימן שהשליח אמור להגיע יצרתי איתם שוב קשר שאלו מה השעה הכי מאוחרת שאוכל לקבל את המשלוח כך שיעדכנו את השליח שיהיה הראשונה בסבב, והסברתי להם כמה המשלןח חשוב וזה הוזמן במיוחד להערב ובלי זה אני תקועה בלי כלום והם כבר מאחרים בזמן שהתחייבו עליו.
התכתבתי איתם ואמרו שאני צודקת ובאמת רשום שלושה ימים אבל זה בעצם חמישה ימים והם ישנו את זה באתר.
כמובן המשלוח לא הגיע ביום האירוע, זה היה יום העסקים השישי. ורק בצהריים קיבלתי הודעה שההזמנה שלי התקבלה ומטופלת.
עבר הסופש והיום קיבלתי הודעה שההזמנה שלי טופלה ורק עכשיו מחכים שחברת השליחויות תאסוף את ההזמנה.
כל זה שהם בכלל אמרו שאני אקבל את המשלוח בזמן לאירוע, שאין להם מה לעשות ורק לדבר עם חברת המשלוח שיקדמו את זה לאקספרס. ובכלל עכשיו מסתבר שהם לא טיפלו עד עכשיו בהזמנה שלי. והחברות משלוחים אפילו לא אספה את המשלוח.
אני אציין שהיום זה יום העסקים השביעי, חברת השליחויות עדיין לא אספה. הייתה התחייבות לשלושה ימים.
27/6/2021 12:40 אייל סלומון איחור בהספקה שהייתה מיועדת במיוחד לערב מסוים
28/6/2021 16:44 המועצה לצרכנות    re:איחור בהספקה שהייתה מיועדת במיוחד לערב מסוים