חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אי הצגת מחיר על מוצר בתפזורת בחנות , ושינוי מחירים עצום לרעה בכל פעם שאני ניגשת לקנות את אותו מוצר
מחבר:רחלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:24/06/2021
שעה:01:38:13

שלום וברכה
ישנה חנות תבלינים ופיצוחים שניגשתי אליה מספר פעמים לקנות את אותו המוצרים המוצר אינו טרי ואינו עונתי ולרוב שומר על מחיר קבוע , בהתחלה אמרו לי 6 ש"ח לקילו אז קניתי בשימחה בפעם השניה שניגשתי אמרו לי 8 ש"ח לקילו , פעם שלישית 34 ש"ח לקילו , על מוצר שני אמרו לי 6 ש"ח לקילו אחר כך 8 ש"ח לקילו וכעת אמרו לי 20 ש"ח לקילו , בכל פעם שאני ניגשת אין מחיר מוצג על המדף ואני תלויה במענה של המוכר שלרוב הוא שכיר וצריך לטלפן למוכר אחר או לבעלים ולשאול אותו ואני צריכה לחכות במתח לקבל תשובה ולקווה שהפעם הוא ימכור בזול ולא יעלה את המחיר באופן שרירותי ולא הגיוני ,ניגרמת לי עוגמת נפש מכך מאחר ואני הולכת במיוחד לאותה חנות עבור שני מוצרים אלה ונאזרת בסבלנות לתהליך בירור המחירים ומפתחת תיקוות וציפיות שמתאכזבות שוב ושוב .רציתי לדעת כיצד לפתור את הבעיה
בבברכה רחלי
24/6/2021 01:38 רחלי אי הצגת מחיר על מוצר בתפזורת בחנות , ושינוי מחירים עצום לרעה בכל פעם שאני ניגשת לקנות את אותו מוצר
27/6/2021 10:17 המועצה לצרכנות    re:אי הצגת מחיר על מוצר בתפזורת בחנות , ושינוי מחירים עצום לרעה בכל פעם שאני ניגשת לקנות את אותו מוצר