חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שאלה לגבי רכישת מוצר בשר
מחבר:דורון (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/06/2021
שעה:10:23:55

הזמנתי באונליין חזה עוף חזה עוף טרי [מפורק ליחידות ללא עור שהגיע סגור הרמטית אחרי טיפול ושקילה]. בישלתי אותו וגיליתי שהמוצר מכיל גם ורידים וגם עצמות שבורות, שנחתכו בצורה כזו שהפכה אותן לחדה עוד יותר מהמקור]. פניתי בתלונה, אז קודם אמרו לי שעבר זמן מהקנייה ולא יכולים לטפל(התוקף היה עד יום שבת, פניתי בראשון כי בשבת אין עובדים בשרות, ובנוסף גם הקפאתי את המוצר- מה שמאריך את תוקפו לעוד כמה חודשים)- בכל מקרה הסברתי שזו בעיה של אבטחת איכות ולא של קלקול, למרות שפניתי בזמן שרלוונטי אפילו לזה. המנהלת שחזרה אלי הסבירה לי שבמוצר אמור להיות עצמות וורידים, והוסיפה אפילו שצריך לשטוף אותו לפני הבישול (?!). הסברתי לה שגם ניפקו לי את המוצר הלא נכון (במקום מותג הבית שלהם נתנו של חברה אחרת, ללא אישורי) ושאין אזהרה על המוצר שיכולים להיות עצמות בו [היא מבלבלת לדעתי בין חזה עוף שמגיע עם עור ועצמות לבין מה שהם מוכרים שאין עליו עור וגם לא צריכות להיות עצמות- רק שהיא יודעת יותר טוב מכולם ולא ניתן לשכנעה].

מכיוון ש1. אין אזהרה על המוצר לסיכוי לעצמות או ורידים (וגם לא אמור להיות, מכיוון שזו הגרסה 'המנוקה' שכמקבלים רק את 'הפרפרים של החזה'). 2. זה לא המותג שהזמנתי ונתנו לי מותג אחר ללא אישורי. האם מגיע לי זיכוי או את המוצר הנכון במקום באותה הכמות?

התרוץ שלהם שמכיוון שבישלתי ולא גיליתי עד האכילה את התוספות שלא היו אמורות להיות שם - הם לא אמורים לטפל

אני כאמור טוען שזו *בעיית איכות (כתקלה של אבטחת איכות)*, ויש לי תמונות של העצמות ואם הם רוצים לבוא בתלונה לספק יש לי מס' אצווה על האריזות - זה אמור להספיק.

האם אני צודק?
האם אני אמור לקבל מוצר שמסוכן לתת אפילו לכלב כי יכול לגרום לחנק או לקריעת הוושט?
האם בגלל שסמכתי על האיכות שהם מבטיחים אני אמור לספוג את הדבר?
תודה מראש
21/6/2021 10:23 דורון שאלה לגבי רכישת מוצר בשר
23/6/2021 08:26 המועצה לצרכנות    re:שאלה לגבי רכישת מוצר בשר