| מחבר: | אוהד (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 20/06/2021 |
| שעה: | 18:28:09 |
|
היי,
בחודש יוני אשתקד(כאשר התפרץ כבר נגיף הקורונה אך תם הסגר הראשון) נרשמתי למכון כושר ברשת "ספייס". כחלק מהחוזה האחיד שנחתם בנינו מצוין כי במידה וארצה לבטל את המנוי במהלך השנה הראשונה של המנוי אאלץ לשלם 150ש"ח דמי ביטול ובנוסף אני מחוייב להודיע חודש מראש על הרצון לבטל את המנוי.
לאחר מספר חודשים החל הסגר הנוסף שהטיל על חדרי הכושר חובה לסגור את שעריהם. בתקופת הסגר המשיכו לרדת לי החיובים של מכון הכושר באשראי מידי כל חודש וחודש. כאשר נפתחו שוב חדרי הכושר ניגשתי אל הקבלה על מנת להבין מה עתיד להיות עם החיובים שבוצעו בתקופה שהמכון היה סגור והם בתגובה ענו כי או שימשיכו לי את המנוי ללא עלות נוספת לפי מספר החודשים ששילמתי והמכון היה סגור, או שיזכו אותי על הסכום שחוייב במידה וארצה בכך. בחודש מאי ניגשתי אל הקבלה וביקשתי לבטל את המנוי בחודש הבא(יוני) כפי שהתחייבתי בחוזה(להודיע חודש מראש). כאשר עמדתי על כך שעברה שנה מאז שחתמתי איתם את חוזה ההתקשרות ולכן איני צריך לשלם את דמי הביטול(150ש"ח) הם טענו כי יש צורך בשנה בה המנוי ממומש, ובעקבות הסגר רק בחודש דצמבר תחלוף השנה שבה אוכל לבטל את המנוי ללא תשלום דמי ביטול(תנייה אשר הוספה על ידם בעל פה לאחר תקופת הסגר, ללא שום איזכור על כך בחוזה ההתקשרות הראשונית בחודש יוני אשתקד, אזכיר כי בשלב זה היה קיים כבר וירוס הקורונה והם יכלו לצפות כי יהיה סגר חוזר). לבסוף בחודש יוני הנוכחי ביטלו לי את המנוי, זיכוי אותי בחודשים ששילמתי בזמן הסגר וקיזזו לי 150ש"ח דמי ביטול.
אשמח לדעת האם הדבר שהם עשו הוא חוקי ובמידה ולא באיזה ערוצים ניתן לפעול נגדם על מנת לקבל פיצוי ולמנוע מקרים עתידיים כמו אלו. |
|
|