| מחבר: | אופיר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 13/06/2021 |
| שעה: | 21:04:09 |
|
שלום,
אני לקוחה ותיקה (מעל 8 שנים) בהזמנות אונליין מאחת חברות המזון הגדולות.
כל שבוע מבצעת הזמנה אחת לפחות ובמרבית המקרים יש תקלות בהזמנה, אם בזמני המשלוח או באופן הגעת המוצרים (קפואים שמופשרים/מוצרי חלב ובשר שאינם קרירים אפילו).
בעבר כבר התלוננתי רבות על השליחים שמתקשרים לא פעם על מנת לשכנע אותי (לעיתים ממש בטורדנות כזאת שנכנעת) להקדים את זמן הספקת המשלוח מהשעה שכתובה בהזמנה (מתוך טווח השעות של החברה עצמה), כבר אמרו שיעבירו למנהל הנהגים, לקבלן.. שיפיקו לקחים ועדיין, ממשיכים להתקשר ו/או להגיע לפני הזמן שוב ושוב. זאת בנוסף לשיחות שקיבלתי מהמנהל של הנהגים אחרי שיחות נזיפה שקיבל מהחברה ככל הנראה, על מנת לשכנע אותי לדבר איתו הפעם הבאה ולא לפנות לחברה עצמה (שאני לקוחה שלה, לא שלו).
בהזמנות שלי אני כותבת בהערות כבר חודשים ארוכים, ״לא להתקשר או להגיע לפני שעת המשלוח לפי ההזמנה״, מיותר לציין שלא ממש עוזר.
היום, הפליא לעשות השליח ואכן לא התקשר אבל דאג להשאיר את כל המוצרים מחוץ לדלת ביתי, ביניהם מוצרי חלב רבים ומוצרים שהיו אמורים להיות קפואים.
הגעתי לבית כ15 דקות לפני שעת סיפוק המשלוח המיועד והמוצרים כבר חיכו, מופרשים ומזיעים.. אין לי מושג מתי הונחו ואם כל המוצרים אכן שם כיוון שאני גרה בבניין משותף ושכנים רבים עברו דרך המשלוח.
כמובן שמיד התקשרתי לחברה, כשנענתי במוקד הטלפוני, ביקשתי שיאספו מיד את ההזמנה, שאיני מתכוונת לקבל אותה ושיזכו אותי עליה וכמובן שאני מבקשת ממנהל להתקשר.
אחרי מספר דקות על הקו ענתה לי מנהלת כלשהי (לא הציגה את תפקידה מלבדך מנהלת) והקשיבה לתלונתי ואז הסבירה שיפנו לקבלן (שוב) ויבהירו שהדבר אינו מתקבל ויפסק מיד (כבר קרה והמשיך) ונתנה לי קופון על סך 50₪ לקנייה הבאה אצלם (בסניף או אונליין) וכשהסברתי לה שזה נשמע לי הזוי, כל החרפה הזאת שמתמשכת והיא נותנת לי קופון לקנייה חוזרת אצלם (זאת אם את אם אבחר לעזוב אותם לא קיבלתי שום פיצוי למעשה), הוסיפה והעניקה לי זיכוי על סך 30₪ של המשלוח…
מיוצר לציין שאני מאוכזבת מאוד וכעוסה מאוד, אני מבצעת את ההזמנות אונליין כיוון שאין לי זמן להגיע לסניף, הדבר אמור להקל עליי בעוד שבפועל מבזבז את זמני יותר כיוון שכל ערב של משלוח, אני ״מבלה״ בעצבים, תסכול ולפחות חצי שעת שיחה עם נציג טלפוני שלהם על מנת לתקן את התקלות שבוצעו המשלוח/מוצרים לא תקינים ועוד.
היום המתנתי למשלוח שעיקרו מוצרי גבינה וחלב, פירות וירקות ועוד מוצרים שאני זקוקה להם למחר לארוחות לילדים לבית הספר ולגן, כעת, בשעה מאוחרת של היום, אחרי טיפול בילדים והרדמות (שנעשו תוך המתנה ושיחות עם נציגי החברה), אני צריכה לחפש איכן לרכוש את המוצרים שאני זקוקה להם בדחיפות.
האם עוגמת הנפש שנגרמה לי לא ראוייה לפחות ליחס גדול יותר? פיצוי הולם יותר?
אשמח לחוות דעתכם.
אופיר |
|
|