חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול תור להסרת שיער בלייזר
מחבר:מלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:13/06/2021
שעה:03:09:58

היי,

היה אמור להיות לי תור להסרת שיער בלייזר שנקבע חודשיים מראש (לפחות) לתאריך 8.6.2021 בשעה 19:25.
באותו היום פניתי באמצעות הוואטסאפ למוקד הדיגיטלי כדי לברר את האזורים לטיפול ולוודא את השעה המדויקת. התשובה שקיבלתי מהנציגה "אין תורים המתואמים לך היום" כאשר ידעתי בוודאות שיש לי תור שנקבע כמה חודשים קודם.
לאחר ששוחחתי עם אחותי שגם לה היה אמור להיות תור לאותו הערב התברר שהסיפור חזר על עצמו גם אצלה. גם היא פנתה אליהם וקיבלה את אותה התשובה.
ניסיתי לברר מול הנציגה מדוע לא רואה את התור וביקשתי יצירת קשר טלפוני אך זו כתבה שמעבירה אותי לצ'אט לזימון תורים. במשך כמעט שעתיים חיכיתי למענה אך אף אחד לא ענה. משראיתי שאין מענה פניתי למוקד הטלפוני ושם לאחר המתנה ממושכת קיבלתי הסבר שהם מודעים לבעיה ומדובר בבעיה טכנית של מחסור במטפלות ולכן תורים רבים בוטלו. ביקשתי להבין מדוע אף אחד לא יצר קשר כדי לעדכן על ביטול התור והתשובה שקיבלתי הייתה שהיו גם לקוחות שהגיעו פיזית לתור ורק אז התברר להן שבוטל ומנהלת הסניף יוצרת קשר לקביעת תור חדש. הנציגה אמרה שהיא יכולה לקבוע תור רק לאוגוסט וכדי לקבוע תור מוקדם יותר עלי להמתין לשיחה של המנהלת.
בינתיים חלפו יומיים נוספים מבלי שיצרו איתי קשר והתור דחוף לי מאחר וקיץ ורוצה לטפל בצמיחת השיער.
פניתי שוב אך קיבלתי תשובה שעלי להיאזר בסבלנות ובסוף יגיעו לכולם...
האם יש מקום לתבוע על עוגמת הנפש בביטול התור מבלי מתן הודעה מוקדמת?
האם יש חוק שמחייב תוך כמה זמן צריכים לחזור אלי ומה הטווח לקביעת תור חדש לאחר שמבטלים את התור?

תודה.
13/6/2021 03:09 מלי ביטול תור להסרת שיער בלייזר
14/6/2021 07:46 המועצה לצרכנות    re:ביטול תור להסרת שיער בלייזר