| מחבר: | יקיר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 06/06/2021 |
| שעה: | 18:01:46 |
|
| שלום רבב מפעל הפייס חסום אותי בעמוד בפייסבוק של המנוי פייס יש לי מנוי אני משלם כול חודש כסף ותמיד קיבלתי שירות לקוחות בפייסבוק שם המענה תוך 2 דקות מאשר בפלאפון פלאפונילצעריי צריך לקום ממש ממש מוקדם שזה אומר בדיוק ב8 בבוקר בדיוק ולחייג ורק כך ניתן להשיג את הנציג הפלאפוני הסברתי למפעל הפייס שזמן המענה ארוך מידיי וששה גומר חי את הדקות שיחה בי קרה מצבים שחיכיתי מעל 3 שעות עד 8 שעות אפילו ניגרם לי נזק בחשבון הסלולרי בעקבות ויש לצין שבחיים לא קיללתי אותם בפייסבוק ולא פניתי כמובן שלא קיבלתי הצראה ליפני חסימה ולא כלום ומסרבים לטפל בעיניין הזה עיםאני יכול להגיש אצחכם תלונה נגדם כי זה ממש לא הוגן שלקוחות אחרים תוך 2 דקות מקבלים ומענה ולי לוקח 8 שעות לקבל מענה כמו כן חושבים שאני שלחתי לפניציות הציבור שלהם תלונות דרך איימלים אחרים למרות שאמרתי מראש שיש לי רק איימל אחד בלבד אבל אין עים מי לדבר מאיים עליי ואין למי ליפנות שיטפל בעיניין הזה עים אני יכול להגיש תלונה ותוכלו לעזור לי בהעיניין הזה כי כן נתתי הזברים לכול כולל לגבי חודש 5 למה פניתי הרבה פעמיים נתתי את כול הסברים שרצו בכונה עושים אפלייה בין הלקוחות |
|
|