חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מפעל הפייס מסרב לתת לי שירות לקוחות בפייסבוק כי במענה הפלאפןני לוקח בין 3 עד 8 שעות
מחבר:יקיר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/06/2021
שעה:17:48:40

יש למפעל הפייס שתי אפשרויות לקבל שירות לקוחות פלאפוני או פייסבוק אז ככה פתאום אני מגלה שאני חסום ללא סיבה בשירות הלקוחות שיש למפעל הפייס של הפייסבוק ומסרבים להקשיב לי קיבלתי הודעה פלאפוני שלא מוכנים כלל ומאיימים עליי שלחתי לכם תלונה כמובן אבל לא קיבלתי מענה עדין ולא עותק של התלונה כמו כן ביום רישאון קיבלתי שיחת פלאפון ואמרו שיותר לא ליפנות למוקד הפלאפוני ולא איימל עים זה הימשך יעבירו את הטיפול לבית המשפט כמו כן במענה הפלאפוני לוקח יותר מידיי זמן לענות בין שעה עד 8 שעות זמן המתנה והפיתרון שאמרו במוקד הפלאפוני שלהם זה לקום ב8 בדיוק בבוקר כדי שהיה מענה מהיר אני בן אדם נכה אין תשובה במיכתב אבל מענה פלאפוני נאמר שלא מוכנים להסיר את החסימה כלל ולא בא להם כך אמרו לי הסברתי להם שאני לא יכול לקום בדיוק ב8 בבוקר אבל אותם זה לא מעניין מבקש רבב שטטפלו בעיניין זה מהר ודחוף ביותר
8/6/2021 08:18 המועצה לצרכנות re:מפעל הפייס מסרב לתת לי שירות לקוחות בפייסבוק כי במענה הפלאפןני לוקח בין 3 עד 8 שעות
8/6/2021 17:48 יקיר    מפעל הפייס מסרב לתת לי שירות לקוחות בפייסבוק כי במענה הפלאפןני לוקח בין 3 עד 8 שעות
8/6/2021 18:08 יקיר       מפעל הפייס מסרב לתת לי שירות לקוחות בפייסבוק כי במענה הפלאפןני לוקח בין 3 עד 8 שעות
9/6/2021 11:12 יקיר          מפעל הפייס מסרב לתת לי שירות לקוחות בפייסבוק כי במענה הפלאפןני לוקח בין 3 עד 8 שעות