| ![]() |
| דרכון / אזרחות פורטוגלית | ||
| מחבר: | יעקב (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 07/06/2021 | |
| שעה: | 08:55:54 | |
| שלום,
לפני כשבועיים יצרתי קשר עם חברה להוצאת דרכון / אזרחות פורטוגלית המפרסמת באינטרנט תהליך האזרחות הכולל יכול להימשך כ24-30 חודש התהליך הראשוני מחייב אישור קהילה יהודית בפורטוגל, ראוי לציין שהחברה עצמה עושה בדיקה בחינם באתר, ולפני העסקה היא עושה בדיקה נוספת הכוללת שליחת מסמכים שאני בעצמי מספק להם (כהוכחה). בהסכם כתוב שאם אינני מקבל אישור מהקהילה היהודית כל כספי יוחזר חזרה. לאחר ההסכם התברר שהתהליך מול הקהילהמחולק לשתיים ולוקח כחודש, ובסיומו אני מחוייב לשלם את כל 100% הכסף ללא אבני דרך (בכל זאת זה תהליך של יותר משנתיים)וללא יכולת מצידי "לדחוף" את התהליך קדימה. כ 24-48 שעות לאחר חתימת ההסכם ביקשתי לבטלו (לאחר תשלום של 40%) אולם הודיעו לי שכבר קיבלתי אישור מהקהילה (החלק הראשון, במייל) ותוך כדי השיחה דרשו כוד 30% מהסכום. במעמד השיחה ביקשתי לעצור את התהליך מכיוון שהבנתי שיש כאן סוג של הטעיה, אני מספק את המסמכים ואני רץ והם רק שולחים מייל, וזהו! האם יש בסיס לדרישה שלי לקבל החזר על 40% שקבר שולמו (40% מסכום כולל של 10000 ש"ח) לפי סעיף 14ג(ג)(2) לחוק הגנת הצרכן ביטול עסקה מתמשכת אשר בוצעה במכר מרחוק יתבצע בתוך 14 ימים מיום ביצוע העסקה, בין אם הוחל בשירות ובין אם לאו. ? | ||
| 7/6/2021 08:55 | יעקב |
דרכון / אזרחות פורטוגלית |
| 7/6/2021 12:13 | יעקב |
re:דרכון / אזרחות פורטוגלית |
| 9/6/2021 09:50 | המועצה לצרכנות |
re:re:דרכון / אזרחות פורטוגלית |