| ![]() |
| re:re:חיוב הזדהות באמצעות טביעת אצבע בכניסה לחד הכושר | ||
| מחבר: | עינב (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 31/05/2021 | |
| שעה: | 22:49:01 | |
| יש לי פנייה בכתב אל בית העסק ותשובתם היא שמרגע שהוסרו הגבלות הקורונה הם חוזרים לשיטת הזיהוי הישנה שהיא כרטיס+ טביעת אצבע. העניין הוא שלא הייתי מנויה לפני הקורונה ולא הזדהיתי מעולם ב-3 החודשים בהם אני מתאמנת במכון בשום אמצעי זיהוי נוסף למעט הכרטיס. כמו כן גם בחלק התקנון שהיא צירפה לי (ראו מטה)?לא מצויין באופן מפורש שימוש בטביעת אצבע כאמצעי נוסף. הרשת מבחינתה אומרת או שאסכים לתת את טביעת האצבע שלי או שאבטל את המנוי. האם מותר להם לעשות זאת? מדובר ברשת גדולה המונה כ- 24 סניפים. מצ״ב התכתבות מול הנציגה:
לצערי הרב אין לי דרך לאפשר כניסה באופן שונה מרגע שהחזרנו את הטביעת אצבע לתוקף. מצרפת לך את הסעיף מתוך התקנון עליו הסכמת בעת ההרשמה. כרטיס חבר 7 החברות במועדוני הולמס פלייס הינה אישית ואיננה ניתנת להעברה. 8 .הכניסה למועדון תהא באמצעות כרטיס חבר שיחד עם אמצעי נוסף יזהה את החבר וישמש אך ורק את החבר עצמו. על החבר להציג את כרטיס החבר לפני הכניסה למועדון. הכניסה נרשמת במערכת המחשב של המועדון. החברה שומרת לעצמה את הזכות לשנות את מערכת הזיהוי מעת לעת. 9 .במקרה של אובדן כרטיס חבר, ינפיק המועדון כרטיס חדש כנגד תשלום דמי טיפול, בהתאם לתנאים שיהיו בתוקף באותה עת. | ||
| 27/5/2021 15:40 | המועצה לצרכנות |
re:חיוב הזדהות באמצעות טביעת אצבע בכניסה לחד הכושר |
| 31/5/2021 22:49 | עינב |
re:re:חיוב הזדהות באמצעות טביעת אצבע בכניסה לחד הכושר |
| 1/6/2021 08:31 | המועצה לצרכנות |
re:re:חיוב הזדהות באמצעות טביעת אצבע בכניסה לחד הכושר |