| מחבר: | הילה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 26/05/2021 |
| שעה: | 20:37:13 |
|
הי,
- לפני כשנתיים רכשתי תלת אופן משולב לבני.
- לתלת אופן יש ״מוט שליטה״ שמחובר אליו, עימו מסיע ההורה את הילד.
- כמו כן לתלת אופן שני מצבים - אחד שמאפשר שליטה בלעדית של ההורה, המצב השני מאפשר שליטה משולבת - הזזת הקידון מאפשרת שליטה של הילד בשילוב אופציה ל״פיקוח״ בעזרת המוט ע״י ההורה.
- בשנה הראשונה המוצר עבד בצורה תקינה, לאחר מכן משהו גרם למצב השליטה לעבוד בצורה לא בטיחותית ושאינה תקינה, בעצם מצב בו הילד יכול לשלוט בשני המצבים - כך שהשימוש במרחב העירוני הפך לבעייתי.
- מאחר והמוצר באחריות, פניתי לשירות הלקוחות של החברה והעברתי להם את המוצר לבדיקה.
- לאחר כשבוע קיבלתי את המוצר בחזרה ונאמר כי הבעיה תוקנה.
- בפועל המוצר עדיין היה באותו המצב, ואז הסתבר כי החברה לא מצאה בעיה / אולי רק החליפה מוט.
- החזרתי שוב את המוצר לחברה, שוב ״תיקנו״ ובפועל אותו המצב.
- בפעם השלישית נקבעה לי פגישה עם הטכנאים של החברה, טכנאים כלליים לכלל מוצרי החברה (בכל הנ״ל מדובר בחברה המשווקת).
- בפגישה עימם ביקשו שאסביר מה הבעיה, זאת לאחר שכבר העברתי סרטונים שמסבירים זאת.
- אחד הטכנאים אמר כי אמור להיות מצב ״דמה״, בו הילד לא שולט, ולא ידע להסביר את מקור הבעיה, אך לאחר מכן השני (הבכיר יותר) אמר כי מבחינתו המצב תקין ואין מה לעשות מבחינתם.
- שירות הלקוחות אמר כי אני צריך לפנות אל חברת האם ושלחו אותי לדרכי, אך לאחר דין ודברים הסכימו לשלוח את המוצר לחברת האם.
- לאחר כחודש המתנה התבקשתי להגיע לאסוף את המוצר, כמו כן קיבלתי מכתב מהחברה המייצרת * אך המכתב התייחס באופן כללי לפרטים הטכניים של המוצר ולכך שהוא בטיחותי וכו*.
- מאחר והמכתב עורר את חשדי כי המוצר לא נבדק ע״י חברת האם, למרות שנאמר לי כי זה ישלח וכי המתנתי חודש ימים, הצלחתי ליצור עם החברה קשר במייל והם הודו כי לא בדקו את המוצר.
הם הציעו לי כי אגיע למשרדיהם והם יבדקו את המוצר.
- הגעתי למשרדי חברת האם / מייצרת המוצר, הם פירקו אותו לגורמים ועשו כמיטב יכולתם לתקנו (בפועל הבעיה עדיין קיימת).
בזבזתי זמן רב בהתעסקות עם החברה המשווקת, זו בפועל טרטרה אותי לשווא וניכר שלא טיפלה במצב באופן מקצועי תוך כדי זלזול (נאמר לי כי עלי להסביר לילד לא לגעת בקידון, כאקט משמעתי, או לחלופין לפרק את המוט ולתת לילד בן 3 לנסוע לבד(???!).
מעבר לכך שיקרו לגבי שליחת המוצר ותיקונו ע״י חברת האם, בפועל רק קיבלתי מכתב הסכר כללי.
|
|
|