חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול ביטוח למכונת כביסה וזיכוי על עגלה להזזת מכונת כביסה
מחבר:אילון (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/05/2021
שעה:08:56:08

שלום
רציתי לדעת מהן הזכויות שלנו במקרה שלהלן:

רכשנו מכונת כביסה חדשה ואשתי הזמינה מתקין.
המתקין הגיע כאשר רק אני הייתי בבית והציג לי כביכול הזמנה שאשתי עשתה לביטוח וגם לעגלה להזזת מכונת הכביסה. אשתי לא הייתה בבית בעת הגעת המתקין ולא ענתה לשיחת הטלפון שלי כשניסיתי להתקשר אלייה לברר האם אכן הזמינה את מה שטוען המתקין.
בשל העובדה שלא ענתה האמנתי למתקין והוא הרכיב את העגלה והלקח פרטי אשראי לחיוב בגין העגלה ובגין הביטוח.
לאחר שסיפרתי לאשתי שהוא הרכיב עגלה וגם עשה לנו ביטוח היא התרעמה על כך ואמר שלא הזמינה שום דבר מאלה.
מאז עבר שבוע ופנינו במהלכו מספר פעמים לחברה נותנת השירות אשר טוענת שלא ניתן לקבל החזר על העגלה (שדחפו לנו) למרות שהאריזה המקורית עדיין אצלנו וגם על ביטול העסקה של הביטוח עלינו לשלם דמי ביטול.
יש לציין שהעגלה הורכבה על ידי המתקין ומדובר סך הכל במתקן פלסטיק היושב בתחתית המכונה. לטענת החברה ברגע שהמוצר נפתח לא מקבלים אותו חזרה. למרות שהסברתי שהאריזה המקורית אצלנו ושאותו מתקן הוא עדיין חדש והם יוכלו להשתמש בו ללקוחות אחרים הם ממשיכים לעמוד על סירובם.

מה ניתן לעשות?
28/5/2021 08:56 אילון ביטול ביטוח למכונת כביסה וזיכוי על עגלה להזזת מכונת כביסה
31/5/2021 00:14 אילון    re:ביטול ביטוח למכונת כביסה וזיכוי על עגלה להזזת מכונת כביסה
31/5/2021 13:59 המועצה לצרכנות       re:re:ביטול ביטוח למכונת כביסה וזיכוי על עגלה להזזת מכונת כביסה
31/5/2021 22:17 אילון          re:re:ביטול ביטוח למכונת כביסה וזיכוי על עגלה להזזת מכונת כביסה
1/6/2021 08:14 המועצה לצרכנות             re:re:re:ביטול ביטוח למכונת כביסה וזיכוי על עגלה להזזת מכונת כביסה