חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אי אספקת סחורה
מחבר:טלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:23/05/2021
שעה:13:58:20

שלום רב, אני לא יודעת אם אתם הכתובת אבל חבריי המליצו לי עליכם. אתמצת: התחתנתי לפני 3 שנים. הצלם קיבל את מלוא הסכום כבר למחרת החתונה. מאז עד היום ניסיתי במשך מעל שנה לפנות אליהם לקבלת התמונות והאלבום אך כל פעם זה תירוץ אחר. הטילו עליי את משימת בחירת כל התמונות וסוג של עריכת הוידאו. הדיסק של החינה היה לא תקין והוחזר אליהם מס פעמים. הדיסק של החתונה לא היה ערוך בצורה טובה ומקצועית. נשלח אליהם מייל מסודר עם קטעי הוידאו עריכה טרם בוצעה. נשלחו אליהם לפני שנה וחצי כל מספרי התמונות שבחרתי ולא בוצע דבר. לפני מס חודשים לאחר עשרות שיחות אליהם ענתה לי נציגה שאמרה שלא מקבלים מספרי תמונות וצריך את התמונות עצבם לשלוח דרך גמבו מייל וכך היה ב 26.4.21 שלחתי להם מספר מיילים עם התמונות לבחירה ואף מייל מהפרטי שלי לוודא שקיבלו. פניתי בוואטס אפ למנהל החברה של אולפני ראשון וגם שם זכיתי להתעלמות מוחלטת. איני יודעת מה לעשות ולמי לפנות מאז שקיבלו את הכסף לא שמעתי מהם אפילו פעם אחת. בין לבין קרה עוד הרבה דברים שראויים לתזכורת אבל זה העיקר אין לי מענה ואין על התייחסות וגם לא קיבלתי את המוצרים ששילמתי עליהם. אודה לעזרתכם תודה טלי
23/5/2021 13:58 טלי אי אספקת סחורה
24/5/2021 15:15 המועצה לצרכנות    re:אי אספקת סחורה