חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:שאלה
מחבר:דורון (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/05/2021
שעה:09:52:59

שלום להבהיר לגבי השאלות (אני דחיתי את המשלוח בשבוע מיוזמתי וזה היה עוד לפני שהתחילו הטילים מעזה, והביטולים של ההזמנות)

"...קיבלתי רק [סלוט פנוי ליום שלישי שבוע נוסף ]אחרי ההזמנה הראשונה את הזמן [הפנוי הראשון]למשלוח,..."- כוונתי שהייתי אמור לקבל את המשלוח ביום שלישי האחרון, והם ביטלו אותו על הבוקר בגלל שאין להם עובדים, וזאת למרות שאני גר במרכז ומקבל מיבנה את המשלוחים (בכפייה)[ למרות שיש סניף בעירי שמבצע הזמנות לעיר שאני גר בגבולה, אך לא לעיר שאני גר בה שבו הסניף ממוקם בסמיכות אלי]
הפואנטה היא שלא הייתה סיבה לביטול כי לא היו מגבלות פיקוד העורף ליבנה ולא לאזור המרכז ביום שלישי האחרון- והתירוץ היה 'לא הגיעו עובדים לסניף' (לפי בדיקה באינטרנט העובדים הלא יהודים פשוט הפסיקו לבוא [וחבל - הם היו מצוינים בכל פעם שטיפלו לי בהזמנה]

פניתי לבית העסק בטלפון, וקיבלתי 30 ש'ח החזר (עלות דמי משלוח) על הזמנה של 1600 ש"ח שבוטלה, וכאמור השאירה אותי ללא ביצים חלב ולחם! (הנציגה לא הצליחה אפילו לשכנע את מנהלת הסניף לדחוף אותי למשלוח לפני יום שלישי למרות שבעבר הם הבטיחו תיעדוף לקשישים- לאותו היום)

--האם לדעתכם מגיע לי יותר מהפיצוי הנורא קטן הזה (לא הסכימו אפילו לתת יותר למרות שהם יכולים מניסיוני האישי...)---

והשאלה היא, האם הם יכולים לבטל שוב את המשלוח חד צדדית, בשבוע הבא רק בגלל שבסניף הספציפי לא הגיעו העובדים בגלל המתיחות הפנימית, ולא בגלל המצב הבטחוני?! או שניתן לעשות משהו? (מכיוון שאת הקופון הם כבר הזינו ביום שני מוצאי החג, כנראה בצורה די גורפת, כי הסניף כלל לא פתוח במוצאי חג ושבת...)
20/5/2021 09:14 המועצה לצרכנות re:שאלה
20/5/2021 09:52 דורון    re:re:שאלה
23/5/2021 13:37 המועצה לצרכנות       re:re:שאלה
3/6/2021 07:05 דורון          re:re:re:שאלה
3/6/2021 08:09 המועצה לצרכנות             re:re:re:שאלה