חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

יחס ושרות
מחבר:איוון (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:18/05/2021
שעה:12:56:30

שלום אני רוצה להתעניין מה אני יכול לעשות במצב שיצא לי.
בתאריך 14.03.2021 נקנה מוצר בחנות מחשבים. בתאריך 9.05.2021 המוצר התקלקל. באותו תאריך 9.05.2021, נלקח המוצר לחנות בו נרכש. נאמר על ידי הנציג אשר הוא אכן מבחין בפגם ואין לי מה לדועג. אבל יש פרוצדורה שהוא חייב לעשות לפני שהוא מחליף לי את המוצר, אחד מן הדברים בפרוצדורה זה היה לשלוח את המוצר לבדיקת מעבדה בחברה המיצרת, אני מדגיש ”מעבדה של חברה המייצרת את המוצר”, ושזה לא אקח הרבה זמן בין 3 ל 7 ימים, כי יום למחורת בבוקר הוא שולח את המוצר, ושהוא כבר מזמין מוצר חלופי. לאחר 4 ימים ב13.05.2021 ניסיתי לברר מה הסטטוס במספר טלפון אשר רשום על טופס קבל מוצר. מתברר שהמפסר אך ורק עם הודעה אלקטרונית ואין באפרותי ליצור איתם קשר טלפוני. לאחר יצירת קשר עם שרות לקוחות בהודעות ווצאפ. נאמר לי שהמוצר כבר ממתין לי בחנות ואני ראשאי לגשת ולאסוף אותו. בבורר שאלתי אם אני צריך לחקות להודעה רישמית או שהמאנה בהודעות ווצאפ זה מספיק. נאנתי שאין צורך לחקות להודעה. בהגעתי לסניף נאמר לי שהמוצר אכן הגיע אך אינם יכולים לימסור לי אותו כי אין להם עדיין תשובה ממעבדה אשר מייצרת את המוצר. על בקשתי ליצור קשר עם הנהלה ולהסביר לי איך זה קראה, נאנתי שהנציג לא הולך להתקשר לאף מנהל ושעם אני רוצה יש אתכל המידה באתר. לאחר ששלחתי מכתב למייל שבאתר חזרו אלי טלפונית. לצערי לא בזמן הנוח לי אבל ביקשתי לפחות לבדוק את הסטטוס ולחזור עלי. לאחר סופש התקשרתי לחברה המיצרת לנסות להבין איפה נתקעו העניינים. והתברר אשר חברה מסמיכה את המעבדות של חנוית ואינם כלל ראוים או מטפלים בבעיות כאלה. ושאני לא לקוח ראשון אשר מתקשר עליהם בלב בררה כבחנות ספציפית הזאות אוהבים למרוח את הלקוחות. יצרתי שוב קשר עם החנות דרך הודעות ווצאפ ולאחר איזה 5-6 אשר ביקשתי מהנציגה לחזור עלי טלפונית היא לא ממש רצתה אבל לבסוף התקשרה. ופה ממשיכים השקרים, הם כבר קיבלו תשובה ומגיע לי מוצר חדש, ושהם יעדכנו אותי כאשר המוצר יגיע לסניף. על שאלתי אבל לפני סופש אמרתם שהמוצר כבר בחנות אבל אין תשובה. עכשיו יש תשובה אבל אין מוצר.נאמר שהמוצר כל התקבל במעבדה רק ב13.05 ולא יום למורת כפי שנאמר בהתחלה, ושאני אראה את המוצור עוד 14 ימי עסקים ולא תוך 3-7 ימי עסקים כמו שגם נאמר בהתחלה. על בקשתי חוזרת בכתב למייל של הנהלה לחזור עלי לא נאנאתי עד עכשיו. המצב מאוד מבאס מה עלי לעשות?
18/5/2021 12:56 איוון יחס ושרות
19/5/2021 09:10 המועצה לצרכנות    re:יחס ושרות