| מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 18/05/2021 |
| שעה: | 11:47:10 |
|
שלום רב לירן,
שוב, פנייתך הועברה למטפל בתחום. |
|
|
| 23/11/2020 11:11 |
לירן |
סוכן שלא מחזיר כספים עקב טיסה מבוטלת | | מחבר: | לירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/11/2020 | | שעה: | 11:11:08 |
| שלום,
אם לפני מגפת הקורונה בוצעה רכישה של כרטיסי טיסה דרך סוכן עבור חברת תעופה זרה ולאחר מכן הטיסה בוטלה, האם על הסוכן להחזיר את הכסף?
הסוכן אומר שאפשר רק להחליף את הטיסה בטיסה עתידית אחרת אולם הטיסה הייתה עבור זוג אנשים מבוגרים בקבוצת סיכון שלא ירצו לטוס בקרוב (סבא וסבתא). הסוכן טוען שמאחר שחברת התעופה היא זרה והחוק הישראלי איננו חל עלייה ומאחר שהחברה לא מציעה החזר כספי אז הוא לא נותן החזר כספי. אני חשבתי שהסוכן יכול לנקוט בהליכים משפטיים נגד חברת התעופה אבל זה לא רלוונטי לצרכן.
האם הסוכן צריך לתת החזר כספי (ולא טיסה חלופית כי אנחנו לא מעוניינים כאמור בטיסה חלופית) לצרכן?
תודה רבה | |
|
|
|
| 24/11/2020 16:46 |
המועצה לצרכנות |
re:סוכן שלא מחזיר כספים עקב טיסה מבוטלת | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/11/2020 | | שעה: | 16:46:47 |
| שלום רב לירן,
מי הודיע להם על ביטול טיסה?
במידה שסוכנות הנסיעות הודיעה לסבך וסבתך על ביטול עסקה, עליהם לבצע פניה בכתב לסוכנות,תוך פירוט השתלשלות העניינים ולדרוש את כספם.
במידה שיתקלו בבעיה, שיגישו תלונה באתרנו בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 24/12/2020 15:36 |
לירן |
re:re:סוכן שלא מחזיר כספים עקב טיסה מבוטלת | | מחבר: | לירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/12/2020 | | שעה: | 15:36:53 |
| שלום,
הגשתי תלונה באתר (732520) לפני חודש ואני רק יכול לראות שהפנייה התקבלה. אשמח לדעת מה מצבה או אם יש בעיה בה ואם יש דרך לתקשר איתכם כי הסוכן אומר שבגלל מדיניות חברת התעופה אנחנו צריכים לבקש זיכוי לפני סוף ינואר.
תודה רבה | |
|
|
|
| 27/12/2020 16:06 |
המועצה לצרכנות |
re:re:סוכן שלא מחזיר כספים עקב טיסה מבוטלת | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 27/12/2020 | | שעה: | 16:06:01 |
| שלום רב לירן,
היות שיש עומסים במערכת ייתכנו עיכובים בטיפול בפנייתך, בכל מקרה, באפשרותך לברר את סטטוס פנייתך לפי מס' פניה וסיסמא שברשותך, באמצעות הקישור שלהלן:
https://www.consumers.org.il/category/S_CRM | |
|
|
|
| 17/1/2021 11:13 |
לירן |
re:re:re:סוכן שלא מחזיר כספים עקב טיסה מבוטלת | | מחבר: | לירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 17/01/2021 | | שעה: | 11:13:10 |
| שלום,
אני מבין שהפנייה שלי (732520) עדיין בתהליכי קליטה ומיון. כפי שציינתי, הסוכן אמר לי שאי אפשר לקבל את הכסף חזרה אלא רק זיכוי לטיסה עתידית (כאשר אנחנו רוצים את הכסף בחזרה). הסוכן אמר לי שאני צריך לבקש את הזיכוי לטיסה העתידית עד שנה מאז הזמנת הטיסה שבוטלה שזה יוצא סוף החודש הזה. בהינתן שאנחנו לא רוצים את הזיכוי אלא את הכסף, מה לעשות? האם בכל זאת לבקש את הזיכוי לבינתיים כדי שהכסף לא יאבד? אשמח אם תוכלו לתת מספר טלפון בכדי להתייעץ אם מישהו.
תודה רבה,
לירן | |
|
|
|
|
|
| 8/4/2021 20:35 |
לירן |
re:re:re:re:סוכן שלא מחזיר כספים עקב טיסה מבוטלת | | מחבר: | לירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/04/2021 | | שעה: | 20:35:05 |
| שלום רב,
עבור הפנייה שלי (732520) כבר נשלח מכתב תזכורת לעסק ב11 לפברואר. בבירור סטטוס טיפול אני רואה שזה לא מתקדם. שלחתי מייל לאחראית על הפנייה פעמיים כבר אך לא קיבלתי מענה. אשמח אם אוכל לקבל עדכון.
תודה רבה,
לירן | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19/6/2021 21:40 |
לירן |
re:re:re:re:re:re:סוכן שלא מחזיר כספים עקב טיסה מבוטלת | | מחבר: | לירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 19/06/2021 | | שעה: | 21:40:02 |
| שלום רב,
לאחר שעבר חודש נוסף מאז המענה האחרון שקיבלתי מכם, אני פונה שוב. אני התקשרתי למטפלת בתלונה - לא היה מענה, עשיתי שיחה חוזרת - לא חזרו אליי. נראה שהמקום היחיד בו אני מקבל מענה זה בפורום (מעריך את זה מאוד אגב) ולמרות שהתלונה הוגשה ב24 לנובמבר נראה שהיא נתקעה כרגע. אשמח אם תוכלו לחזור אליי טלפונית בשלב הזה על מנת להסביר לי את המשך הטיפול.
תודה רבה שוב,
לירן | |
|
|
|