| מחבר: | נוי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 15/05/2021 |
| שעה: | 23:24:39 |
|
שלום,
במשך שלושה חודשים עברתי טיפולים בעור הפנים באחת ממרםאות המומחים (רופאים מוסמכים, לא קוסמטיקאים) הטובות בארץ. סך הטיפולים (שלושה), כולל התכשירים הנלווים שנמכרו לי במרפאה ("עשו עליי קופה", הם הוכחו כלא יעילים כי בביקורת האחרונה נתנו לי מרשם לקרם אחר, נוסף, שמחירו 50 ש"ח בבית מרקחת לעומת מאות השקלים שבזבזתי על התכשירים שנמכרים במרפאה עצמה) עלו לי 6900 ולעומתם יצאתי עם תועלת של 0% (מגובה בצילומים שיש במרפאה וכן אצלי). בכל פעם שהגעתי למרפאה ציינתי כי לא חל שינוי/שיפור בעור ורמזתי כי הטיפולים לא יעילים. נאמר לי שעליי לחכות בסבלנות. בפעם האחרונה שהייתי בטיפול שוב ציינתי זאת ונאמר לי שכדאי שאגיע בפעם הבאה לביקורת עם הרופא המוביל. בביקורת שהייתה לפני שבוע ראו כולם כי אכן יש 0% שינוי במראה העור שלי וכי הטיפולים אכן לא היו יעילים ומה שנאמר לי היה - לקנות קרם (נוסף כפי שציינתי) "ולחזור לטיפולים בספטמבר". הייתי המומה ולא הצלחתי לבקש דין וחשבון. ברור שמדובר בנפנוף ובזלזול באינטליגנציה שלי כלקוחה שכן ברור שלא אחזור לטיפולים בעוד ארבעה חודשים (אין להם בכלל תורים מעכשיו לעוד ארבעה חודשים) שלא הביאו לשינוי במצבי.
רציתי לשאול איך לפעול מכאן ולדרוש את הכסף שלי חזרה, והאם באפשרותם לסרב לי? נדמה ששילמתי כ-7000 ש"ח על כלום, כמו תרומה נדיבה למרפאה, ממנה יצאתי עם נזק ואפילו לא עם אחוז תועלת אחד.
תודה רבה מראה! |
|
|