חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:2 הצעות מחיר עבור מתן יעוץ שינה מאותה היועצת - האם מחיר הנמוך קובע
מחבר:נינה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/05/2021
שעה:11:38:14

פניתי ליועצת ואמרתי לה האם היא מודעת לכך שהיא שלחה לי הצעת מחיר של לקוחה אחרת עם מחיר נמוך יותר עבור אותו השירות. היא ענתה לי שזו לקוחה שיש לה קשיים כלכליים לכן נתנה לה הנחה והיא ממשיכה לדרוש ממני שאשלם את מלוא הסכום 2,200 (עד היום שילמתי לה 1,000 בלבד כפי שמופיע בהצעה שנשלחה). כמו כן אציין שהתהליך גם לא צלח וביקשתי ממנה להפסיק אותו כי אנחנו מרגישים שזה רק מזיק לילדה שלנו וישנה הידרדרות משמעותית בהתנהגות ובמצבה הרגשי, אחרי שאני מנסה ליישם את השיטה שלה לילדה נהיו התקפי זעם בבית וגם בגן שאנחנו לא מצליחים להתגבר עליהם והיא לא ממש לוקחת אחריות על כך ואמרה לי שגם ככה התהליך הסתיים ואנחנו לא "תפסנו את השיטה" ואם ארצה להמשיך בתהליך עליי לשלם לה מחדש על התהליך (בנוסף ל-2,200 שח שהיא דורשת שאשלם). עד היום שילמתי לה 1,000 שח כמו שמופיע בהצעה שהיא שלחה אציין גם שמעולם לא קיבלתי חשבונית מס או קבלה, 500 שח שולמו במזומן ו-500 בהעברה בביט רק עליהם יש לי הוכחה באפליקציה על התשלום.
3/5/2021 15:16 המועצה לצרכנות re:2 הצעות מחיר עבור מתן יעוץ שינה מאותה היועצת - האם מחיר הנמוך קובע
5/5/2021 11:38 נינה    re:re:2 הצעות מחיר עבור מתן יעוץ שינה מאותה היועצת - האם מחיר הנמוך קובע
5/5/2021 13:17 המועצה לצרכנות       re:re:2 הצעות מחיר עבור מתן יעוץ שינה מאותה היועצת - האם מחיר הנמוך קובע