חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שאלה לגבי רכישת מוצר חשמל באתר אינטרנט-הטעיה
מחבר:ספיר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:23/04/2021
שעה:22:49:43

שלום רכשתי לפני יומיים טלויזיה באינטרנט ורשום שהיא תומכת עברית ויש לה אפליקציות כגון נטפליקס וזו הסיבה שרכשתי אותה,
וגם ווידאתי דרך הווצאפ שלהם ונענתי לחיוב שיש נטפליקס ושזה יבואן רשמי, אז רכשתי דרך האתר,
במקרה צלצלתי כי במקרה ראיתי דגם נוסף באתר שלהם שרציתי לברר עליו מה ההבדל בין מה שרכשתי יומיים אחרי ההזמנה, ופתאום נאמר לי בטלפון שזה יבואן מקביל לא יבואן רשמי כמו שהם רושמים(שזו גם הטעיה כי הם רושמים מצד אחד יבואן רשמי ואחריות מיבואן אחר אז איזה רישמי זה?! העין שלך אוטומטית נמשכת לסימון שלהם בתמונה של הטלויזיה שזה יבואן רשמי אם זה רשמי גם האחריות עצמה היא מיבואן רשמי זה הקטע של זה) ושזה רק בסינית ואין שום אפליקציות
זאת אומרת שכל אתר רשום דברים לא נכונים על הטלויזיה אז אמרתי לו שאני רוצה לבטל

עלות הטלויזיה 1750 שח לא מספיק שהוא הטעה אותי הוא רצה לקחת לי עמלה על ביטול רק בגלל שמה שרשום באתר לא תואם את הרכישה של הטלויזיה כי אני רכשתי בגלל מה שרשום שם אז הוא גם גבה ממני עמלה גבוהה מבחוק 150 שח

החוק זה 5 אחוז או 100 הנמוך מינהם זאת אומרת גם אםםםם יש עמלה על ביטול זה 87 שח והוא לקח 150 והוא עשה את זה ללא אישור שלי

ולמה לקחת עמלה על זה שהוא רושם שהטלויזיה מגיע עם פרמטרים מסויימים והם לא באמת קיימים בטלויזיה אז מן הסתם שאני לא ירצה אותה

הוא לא מוכן להחזיר לי את ה150 ש"ח מה עושים בנדון?

הכל רשום במייל איתם וגם בהודעות
23/4/2021 22:49 ספיר שאלה לגבי רכישת מוצר חשמל באתר אינטרנט-הטעיה
25/4/2021 15:43 המועצה לצרכנות    re:שאלה לגבי רכישת מוצר חשמל באתר אינטרנט-הטעיה
1/5/2021 15:51 ספיר       re:re:שאלה לגבי רכישת מוצר חשמל באתר אינטרנט-הטעיה
2/5/2021 12:59 המועצה לצרכנות          re:re:שאלה לגבי רכישת מוצר חשמל באתר אינטרנט-הטעיה