| ![]() |
| re:re:תשלום חודשי על אחריות שאינה ניתנת על ידי החברה | ||
| מחבר: | ניר (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 20/04/2021 | |
| שעה: | 17:07:54 | |
| שלום שוב, הנושא טיפה נזנח אך חזרתי להתעסק בו.
מעולם לא קיבלתי מהם הסכם צרכני או הסכם שירות כלשהו. היום נכנסתי לאתר שלהם כדי לבדוק את ההסכם. מספר סעיפים שהיו רלוונטיים לראות עיניי: "5. בכל מקרה של אירוע נזק כדוגמת שריפה ו/או הצפה ו/או פגם ו/או פעולה בלתי תקינה של בר המים יש להפסיק מיד את השימוש בו לנתקו ממקור חשמל ומים, וליצור קשר מידי עם מחלקת שירות הלקוחות של החברה באמצעות אתר האינטרנט בכתובת www.ebar.org.il או בטלפון 8191*" לגופו של עניין, אצלנו המכשיר החליט לעבוד "ספונטנית" (על דעת עצמו) ויצר הצפות. לא מדובר בחיבור לא תקין לחשמל או לחיבור המים אלא לתקלה אמיתית (שכבר תוקנה פעם על ידם) במכשיר. סעיף שני רלוונטי: "ב. בר מים שגילו עולה מ – 5 שנים , החברה אינה מתחייבת לשמור חלקי חילוף." אני מניח שזה לגיטימי שהחברה לא מתחייבת לשמור חלקי חילוף, אך האם הם יכולים להמשיך לגבות כסף עבור האחריות מדיי חודש בחודשו? נושא אחרון - בפעם האחרונה שהצלחתי לתפוס אותם טלפונית (מקרה נדיר בפני עצמו) הם הציעו לי בר מים חליפי כשהתעקשתי על כך, ביקשתי שישלחו לי את ההצעה בצורה מסודרת למכשיר הנייד אך זה מעולם לא קרה, אז בעצם אין לי אפילו יכולת לקבל בר מים פחות מתקדם ממה שיש לי, אלא אם אמתין על הקו 45 דקות נוספות עד שיחזרו עליי. תודה רבה שוב על העזרה. | ||
| 24/2/2021 11:34 | המועצה לצרכנות |
re:תשלום חודשי על אחריות שאינה ניתנת על ידי החברה |
| 20/4/2021 17:07 | ניר |
re:re:תשלום חודשי על אחריות שאינה ניתנת על ידי החברה |
| 22/4/2021 15:57 | המועצה לצרכנות |
re:re:תשלום חודשי על אחריות שאינה ניתנת על ידי החברה |