חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:re:משלוח שאבד
מחבר:עמית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/04/2021
שעה:22:56:33

אני קיבלתי החזר חלקי מאליאקספרס בטענה שהמוצר הוחזר לשולח בגלל "סיבת לקוח".
זה קרה אחרי שדואר ישראל איבד את החבילה שלי, ודיווח דיווח שקרי למוכר לפיו כאילו אני לא דרשתי את החבילה.
על כן אליאקספרס "מענישים אותי" וכתבו לי גם שבמידה והמוכר היה מציג קבלה על עלות השילוח הם היו מחייבים אותו במחיר הזה פעמיים לכיסוי העלות של השילוח הלוך וגם חזור - ושאני אגיד תודה שניכו לי משלוח רק לכיוון אחד (!)

במקרה שלי דואר ישראל פגע בי מספר פעמים רב:
1. איבד את החבילה שלי.

2. שלח לי הרבה פעמים מסרונים להגיע לאסוף את החבילה, ובכל פעם שהגעתי לאחר הזמנת תור, המתנה בתור נסיעה מיוחדת לצורך האיסוף, וגם בחלק מהמקרים עקב יוזמה שלי לנסות לברר מה קורה עם המשלוח שלי, אמרו לי שהמוצר לא נמצא. זה הגיע למצב שבו פעמים רבות הגעתי לדואר על מנת שלא יחזירו לי את המוצר - כי הם כתבו לי בכל פעם בסמס שאם לא אגיע לאסוף את המוצר הם ישלחו אותו חזרה לשולח - אך בכל פעם אמרו לי שההודעה היא מהמחשב שלהם והיא פשוט לא רלוונטית.
פעם אחת ממש צעקו בסניף על אימי שהגיעה לברר עבורי מה קורה עם החבילה שנפסיק לנדנד להם (!!!)

3. נאלצתי לרכוש את המוצר במחיר גבוה יותר משמעותית, מאחר ומחירו עלה, וגם מחיר השילוח עלה.

פניותי לדואר בבקשה שבמידה והמוצר ימצא - לא ישלחו אותו לשולח אלא יודיעו לי ואגיע לאסוף אותו נענו בהבטחה שלא קויימה.

4. לא הוחזר לי מלא כספי לאחר שדואר ישראל דיווח למוכר שאני לא טרחתי לאסוף את המוצר. במקרה כזה של "רשלנות" מצד הקונה - המוכר א אמור לספוג את העלויות. אך חבל שהדואר דיווח דיווח שקרי שהמשיך את הפגיעה בי.

5. נאלצתי לפנות לדואר פעמים רבות גם בערוצים נוספים כמו מייל וטלפון. עשרות פניות, המון זמן מבוזבז. ללא תועלת. המון מיילים ללא כל תשובה או התייחסות. שיחות בהן מנפנפים אותי ובסופו של דבר מתן מענה שהמוצר לא נמצא ובכך מסתיים הטיפול מצידם.

כשהודעתי להם על הפגיעה בי וביקשתי פיצוי עקב התנהלותם - הם לא ענו לפניה למרות שתיזכרתי אותם שלא ענו כבר מספר פעמים.

מה עושים? אמנם הדואר אחראי על פי חוקי הדואר הבינלאומיים כלפי השולח, אבל התנהלותם ממש פגעה בי ולבטח יכלו לחסוך לי עוגמת נפש, בזבוז זמן ופגיעה כספית.
10/3/2021 12:16 משה re:re:משלוח שאבד
19/4/2021 22:56 עמית    re:re:משלוח שאבד
19/4/2021 22:56 עמית    re:re:re:משלוח שאבד
22/4/2021 19:02 עמית       re:re:re:משלוח שאבד