| מחבר: | איתן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 12/04/2021 |
| שעה: | 13:07:10 |
|
שלום,
בפברואר 2020 הזמנתי שתי לילות במלון קדמא של רשת ישרוטל לחודש מאי כאשר המלון עדיין לא נפתח ומחירי מאי היו מחירי הרצה. לאחר שפרצה הקורונה הודיעו לי שההזמנה שלי מבוטלת, כאמור אני ביקשתי מהם שלא לבטל את ההזמנה ושמחירי ההרצה יעמדו לרשותי לכשהמלון יחזור לפעילות. הרשת כאמור הסכימה וזה בהחרגה של חודש אוגוסט והחגים וכמובן שהבנתי והסכמתי. הרשת חייבה אותי לקבוע תאריכים תיאורטיים היות ולא הם ולא אני ידענו מה יקרה. כאשר המלון חזר לפעילות קבעתי תאריך מסויים ובגלל שמוסדות החינוך לא חזרו לסדרם ביקשתי שוב לדחות לתחילת חודש מרץ ואז דחיתי שוב לאפריל. לפני הדחייה האחרונה לאחר שלא אישרו לי לדחות שוב אביבית שהיא אחראית שירות לקוחות התקשרה אלי וביקשה שאוסיף עוד סכום כלשהו לדעתי משהו סביב ה100 שח בערך ואז ההזמנה שלי תשמר לתאריך שביקשתי ובהחרגה של יולי ואוגוסט והחגים. גם כאן הסכמתי. התאריך נקבע ל20 באפריל. השבוע נאלצתי שוב לדחות שוב למאי וכאן הרשת לא הסכימה בשום אופן לדחות אלא בתוספת תשלום של ההפרש המלא. בשום שלב לא נאמר לי שלא יתאפשר לדחות יותר ושלא ניתן לעשות שינויים בתאריכים שנקבעו. האם זו התנהלות תקינה של הרשת? |
|
|