| מחבר: | אורלי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 06/04/2021 |
| שעה: | 14:00:13 |
|
שלום,
במרץ 2020 עשיתי מנוי לקרוספיט ל-3 חודשים עד חודש יוני 2020. בחודש התחיל הקורונה בארץ והתחיל סגר והמנוי שלי הוקפא. בין לבין הסגרים נפתח המנוי ומימשתי שתי חודשיים מתוך השלוש.
נשאר לי חודש נוסף ושאותו לא יכולתי לממש בגלל. הלימודים ובגלל הקורונה. שאלתי לגבי החזר כספי והיא אמרה לי שהם לא מחזירים כסף לכן ביקשתי לבצע הקפאה ושאלתי עד מתי ניתן להקפיא את המנוי, ונאמר לי ע״י הנציגה שאין לזה תוקף
בזמן הסגר המועדון החליט להמשיך את הפעילות שלו למרות הסגר, ואני לא הייתי מעוניינת להתאמן בזמן הזה וביקשתי להמשיך את הקפאה..
באוקטובר עברתי לתקופה לכפר סבא, וביקשתי להמשיך את ההקפאה, אז הנציגה אמרה לי את תצטרכי להתקשר כול חודש ולבצע הקפאה מחדש וכך עשיתי. בסוף חודש מרץ ביקשתי להמשיך את ההקפאה וההליכה אמרה לי שהם לא מתכוונים להאריך לי את ההקפאה וזו הבעיה שלי והם עשו מספיק בשבילי ושאבוא להתאמן. הסברתי לה שכרגע אני לא נמצאת באזור ואני בתקופת התמחות וחוזרת מאוד מאוחר הביתה וזה לא הגיוני לבוא לבקש ממני להתאמן באשדוד כאשר כרגע אני גרה ועובדת באזור במרכז. היא אמרה שזו בעיה שלי. ואם אני רוצה שיעביר את המנוי שלי לקרוב משפחה.
האם זה חוקי שמועדון יתנהל כך? האם אני זכאית או לא זכאית לקבל את כספי בחזרה ? ואם לא, האם אני יכולה לבקש הקפאה של מנוי של חודש לתקופה ארוכה ? מדובר על שירות שלא קיבלתי ועליו שילמתי, האם זה חוקי לתרום בכוח לעסק שלא סיפק את השירות ?
אשמח אם תחזרו אליי
|
|
|