| מחבר: | לי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 06/04/2021 |
| שעה: | 10:01:25 |
|
לפני חג הפסח בעלי עצר בחנות של רמי לוי שלא נמצאת באזורנו (בדרך חזור מביקור בבית חולים) לעשות השלמות לחג. בין השאר קנה פילה דג סלמון טרי שארזו לו במקום. בגלל שמיהר לא עצר להתעכב על הקבלה למרות שהרגיש לו שהסכום מוגזם. כשפרקתי את הקניות מיד כשחזר ראיתי ישר שהמדבקה על הדג נראית לי יקרה באופן תמוה ואף המשל נראה לא הגיוני בכלל לכמות ולמה שהחזקתי בפועל. מדדתי את המוצרים במשקל מטבח שלנו (משקל בשימוש יומיומי, תקין ועובד) ונגלה לי כי יש הפרש של יותר מ - 2 קילו בשקילה בין מה שקיבלתי למה שכתוב וחויבתי עליו ( עניין של כמעט 200 שקל הפרש). מייד צילמתי ועדכנתי את בעלי שהתקשר לסניף. בסניף אמרו אין בעיה יחזרו אליך ויזכו אותך. אחרי ליל הסדר חזרו אליו בטענה שלא ניתן לזכות את הכרטיס ונוכל רק לבוא ולקבל זיכוי לסניף.
כמובן שאיני מעוניינת בזיכוי לסניף שאיני גרה בקרבתו ובטח לא אבזבז 100 שקל על נסיעות הלוך ושוב בשביל הזיכוי הזה כשהטעות היא ללא ספק שלהם.
אמרו שיחזרו אליו בהמשך אחרי בירור עם מנהל כי יש עומס של החג.
חזרו אליו אתמול וכעת נאמר שההפרש בשקילה הוא לא נכון כיון שאנחנו שקלנו אחרי ניקוי הדג והם שוקלים ומחייבים לפני וכן שאין אפשרות לקבל זיכוי מבלי שנגיע לסניף.
שתי הטענות נראות לי תמוהות מאוד - אחת, קניתי דג פילה, ומשכך שילמתי עליו בהתאם מחיר גבוה מדג רגיל. דג פילה הוא דג שנוקה וסודר ולכן אין סיבה שהמשקל יהיה לפני הניקוי (והמחיר יהיה על דג של לאחר הניקוי הפרש משמעותי ביותר). גם אם היה ממש בטענה - אין סיכוי שמשקל הדג לפני הניקוי היה פי 2 ויותר (3.9 המשקל על המדבקה, 1.7 המשקל בבית).
לגבי הזיכוי, אם הייתי מעוניינת להחזיר מוצר שקניתי, אם היתה טעות שנוגעת אליי, או כל דבר הגיוני אחר - הייתי יכולה לקבל את זה. אבל אם רשת טעתה בשקילה בצורה תמוהה ולא הגיונית, למה אני זאת שצריכה לבזבז זמן, שעות עבודה וכסף על דלק בשביל שהם יחזירו לי את הכסף שלי?
אשמח לדעת אם הצדק אתם או שהם יוכלו לזכות אותי מרחוק |
|
|