| מחבר: | לנה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 01/04/2021 |
| שעה: | 14:56:32 |
|
אהלן
אספר לכם בקצרה ואבקש את דעתכם על מקרה שקרה לי לפני יומיים עם תן ביס.
אני והבן זוג שלי עשינו הזמנה ממסעדת פריים ראשון לציון (או לפחות היה רשום בעמוד הראשי שלהם שזה מראשון לציון) של 280 שח. לאחר כ5 דקות, התברר שזה לא כשר לפסח והתקשרנו למסעדה על מנת להגיד להם שיבטלו את העסקה ושלא יתחילו להכין אוכל. הבחורה בטלפון אמרה לנו שזה בסדר, הם לא יוציאו מנה אבל, צריך לבטל מול תן ביס. בזריזות נכנסנו לצ׳ט באפליקציה על מנת לבטל דרכם, בדיעבד לא היה לנו מושג שנכנסנו בעצם למלחמת התשה.
זה התחיל בזה שהמוקדן בצ׳ט אמר לנו שעשינו הזמנה בכלל מהסניף במסגר בתל אביב ( למרות שהיינו בטוחים ב100% שעשינו מראשון בגלל שאנחנו מבת ים - אין לנו שום סיבה להזמין מתל אביב אם ראשון לציון קרובים יותר אלינו)- זה המשיך בזה שהוא אמר לנו שאין אפשרות לבטל כי האוכל כבר מוכן. לא עברו אפילו 15 דקות מההזמנה של 280 שקל והאוכל מוכן. סבבה, גם אם נשמע מוזר מאוד אולי המסעדה מכינה רולים מראש ושמה בצד- נגיד שמובן.
הקטע האבסורדי התחיל להגיע אחרי זה, המוקדן בצ׳ט טען ש״ אנחנו יכולים להתקשר לסניף ולשאול בעצמנו אם האוכל מוכן אם אנחנו לא מאמינים לו״. התקשרנו לסניף בזמן שעוד היינו איתו בצ׳ט, ענה בחור נחמד מאוד, אחרי שיחה של 30 שניות הוא בעצם אמר שהתקשר אליו מישהו מתן ביס אחרי 7(!!!) דקות ואמר להם עדיין להוציא את האוכל כי אין להם אפשרות לתת לנו החזר כספי. זאת אומרת - אנחנו התקשרנו אליהם במטרה לבטל ולהגיד שלא יוציאו אוכל סתם, ותן ביס התקשרו אחרי 7 דקות ואמרו לא לבטל, ושבכל זאת ישלחו לנו את האוכל למרות שכבר אמרנו להם כמה וכמה וכמה פעמים שאנחנו מעונינים לבטל. אחרי התכתבות של כמעט 50 דקות עם המוקדן בצ׳ט, אחרי אמירות חוזרות של ״אין לנו אפשרות להחזר כספי״ למרות שלא הסבירו לנו בדיוק -למה- אין אפשרות של החזר כספי, בין היתר הוא אמר לנו בהתחלה שאין אפשרות לדבר עם מנהל אבל שינה את גרסתו אחרי בערך 10 דקות כשכבר ראה שאנחנו לא ״נכנעים״, פתאום כן הייתה אפשרות לשיחה עם מנהל, אבל אותו אחד יחזור אלינו רק אחרי 2 ימי עסקים.
עכשיו- אני מנסה לחשוב על הדברים בהכי הגיון שאפשר. אנחנו כלקוחות עשינו פה טעות אחת וזאת הייתה שלא בדקנו מלכתחילה אם המסעדה כשרה או לא- זה נכון. אבל ויש אבל גדול! האם זה הוגן והגיוני שלא יהיה אפשר לבטל הזמנה כמה דקות אחרי שעשית אותה( ונגיד שסתם התחרטת וההקשר של הכשרות לא היה קשור לזה בכלל)? אם אי אפשר לקבל החזר כספי מדוע לא יכולים להסביר מדוע? אם אי אפשר לקבל החזר כספי מדוע אי אפשר לקבל פיצוי של נקודות לאפליקציה? (המוקדן הציע זאת בהתחלה, ואז כשראה שאנחנו קצת ״אגרסיביים״ איתו חזר בו ואמר בנקודה מסוימת שכבר אין אפשרות לקבל פיצוי באפליקציה).
חייבת לציין משהו אחרון- אני מזמינה מתן ביס כל הזמן! יש לי מהם אין סוף הזמנות ואף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת איתם. לכן חשוב לי להבין באמת אם מה שהם עושים לגיטימי? אם זה צודק? האם למרות שאנחנו טעינו בהתחלה שלא בדקנו את כשרות המסעדה נותנת להם לגיטימציה לא להחזיר לנו כסף בכלל?
תודה לעונים |
|
|