חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:ביטול הזמנת מטבח
מחבר:המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:25/03/2021
שעה:09:56:49

שלום רב גלעד,

עקרונית, בעסקה פרונטלית תקנות הגנת הצרכן(ביטול עסקה) מאפשרות לצרכן זכות לבטל את העסקה, בין היתר, בריהוט, בתוך 14 ימים מקבלת המוצר בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם ובלבד שהמוצר לא יוצר במיוחד בעבור הצרכן על פי מידות או דרישות מיוחדות של הצרכן.
עם זאת , הנחיות הרשות להגנת הצרכן בעניין הזמנה מיוחדת קובעת כי לצרכן קמה הזכות לבטל את העסקה בתוך 3 ימי עסקים מביצוע העסקה.

להלן הקישור לאתר הרשות להגנת הצרכן בנושא "מדיניות אכיפה בעניין ביטול עסקה לרכישת טובין שיוצרו על פי מידות או דרישות מיוחדות של הצרכן":
https://www.gov.il/BlobFolder/dynamiccollectorresultitem/cpfta_mem8/he/docs_cpfta_BitulIskaDrishotMeyuhadot.pdf
(ראי בעמוד 6).
לפיכך וככל שאתה עומד בתנאים הקבועים בדין, באפשרותך לפנות אל בית העסק בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים ולאחריו אם תתקל בבעיה הגש תלונה באתרנו בצירוף מסמכים, על מנת לברר בעניין.
22/3/2021 13:46 גלעד כהן ביטול הזמנת מטבח
25/3/2021 09:56 המועצה לצרכנות    re:ביטול הזמנת מטבח