| מחבר: | עומרי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 21/03/2021 |
| שעה: | 17:04:19 |
|
שלום רב,
בסוף 2019 אני ובת זוגתי סגרנו אולם עבור חתונה(התחייבנו ל 250 מוזמנים בסכום מסוים לאורח) ושילמנו מקדמה בסך 8,500 ש"ח לתאריך 8/11/2020 ועקב הקורונה אנו והאולם דחינו את האירוע ל 15/3/2021.
בתאריך החדש 15/3/2021 על פי החוק כן היה ניתן לקיים אירוע חתונות אבל עם מגבלות רבות לדוגמא רק מתחסנים ואנשים בעלי תוו ירוק יכולים להשתתף באירוע, דבר זה גרם ל 2 דברים משמעותיים מבחינתנו, 1.אחותי בת ה-15 לא יכלה להששתתף בחתונה.2. הרבה מוזמנים שבחרו מהסיבות שלהם לא להתחסן לא יכלו להגיע לאירוע מה שמקטין את מספר האורחים שיגיעו בפועל ועקב כך האולם אמר שבמידה ונרצה לקיים את האירוע אנחנו נצטרך להגדיל את המחיר לאורח מעבר למה שסגרנו במקור ובנוסף רק שבוע-שבועיים לפני התאריך של החתונה המשק נפתח מחדש מה שלא נתן לנו מספיק זמן לעשות הכנות נורמליות.
אחרי שאני ובת זוגתי הבנו שהחתונה תתקיים ללא אחותי וגם המחיר לאורח ייגדל מעבר למה שתכננו במקור החלטנו לא להתחתן באולם וכן להתחתן ברבנות במקום.
אני ובת זוגתי ביקשנו מהאולם לקבל סכום מלא של המקדמה(לא היה אירוע טעימות) אך האולם לא מוכן להשיב מכייון שמבחינתו כן היה אפשר לקיים את האירוע.
מי צודק? מה החוק אומר? שרק אם האירוע לא יכול להתקיים לחלוטין הם מחויבים להחזיר את המקדמה או שהם צריכים להחזיר את המקדמה גם אם האירוע כן יכול להתקיים אבל הזוג החליט לבטל אותו בגלל מגבלות משמעותיות?
תודה רבה,
עומרי
|
|
|