| ![]() |
| בקשת עזרה | ||
| מחבר: | דורון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 16/03/2021 | |
| שעה: | 17:43:12 | |
| הייה לי משלוח חוזר של מוצרי מזון חינם, במקום פגומים שהגיעו במשלוח קודם של רשת מזון גדולה. ביקשתי לדחות אותו ובטעות הפכו אותו לבתשלום. חזרתי אליהם לתקן את החיוב, הנציגה שינתה לי אמרה שזה ללא חיוב, למרות שמחברת האשראי קיבלתי חיוב. ואז התחילה המוזרות- במקום לסדר את המבוקש היא החליטה להראות נאמנות לחברה על הגב שלי והתחילה לחפש לבטל את העסקה. בהתחלה טענה שכבר קיבלתי משלוח חוזר כזה- אמרתי לה שזה לא נכון, אז היא טענה שחלק מהמוצרים לא יגיעו כי אין תיעוד לגבי השיחה שערכתי עם הנציגה שהכניסה אותם לרשימה. אז נתתי לה את התאריך והשם של הנציגה שהכניסה אותם.
היא אמרה שתבדוק ותחזור, ונעלמה. השאלה שלי, האם ניתן לטעון שזהו כמו חוזה מכר מחייב, כי אני מקבל את המוצרים במקום זיכוי כספי, והכל היה סגור ומאושר והיא חרגה מהסמכות שלה, כתמיכה טכנית בלבד ( גם אם היא בשרות לקוחות הרגיל)?! האם מותר לה בכלל לעשות זאת?! היתה רשימה סגורה עם מס' משלוח והיא נדחפה פתאום בלי שנתבקשה וחרגה סמכותה ( וחזרתי ואמרתי את הדבר). העניין שהיא ביטלה את ההזמנה והחזירה אותה כך שרק בשרות יכולים לראות את התכולה, אבל עדיין הספיקותי לצלם את המקורית כשהפכה לתשלום, לפני הביטול ( בנוסף לרישום שיש לי מי עשה מה ובאיזה תאריך)- האם זה מחייב אותם?! האם יש לכם עצה מה לעשות במקרה כזה, כי אני רוצה לדעת מה להגיד אם ינסו הנציגים הבאים לעשות את אותו המחטף על חשבוני, ולא יסכימו להחזיר את כל המוצרים שהיו במקור?! תודה רבה | ||
| 16/3/2021 17:43 | דורון |
בקשת עזרה |
| 18/3/2021 14:34 | המועצה לצרכנות |
re:בקשת עזרה |