חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

פיצוי כספי מאגד
מחבר:הדר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:09/03/2021
שעה:19:26:39

שלום רב,
בחודש ספטמבר 2020 ביקשתי זיכוי מחברת אגד בעקבות הטענה שגוייה של הרב קו שלי בנסיעה בינעירונית. באגד אישרו לי את הזיכוי והנציגה הטלפונית שלהם אמרה לי לפנות לכל עמדת רב קו שנמצאת בסביבתי (ירושלים) שם אקבל את הזיכוי לרב קו.בעקבות דבריה נסעתי במיוחד ובזבזתי זמן יקר למען ההטענה הזו, בעמדת הרב קו הקרובה אלי נאמר לי עי הפקידות שהיו במקום כי העמדה הזו (אפטאון ,גילה) איננה מקום של קבלת זיכוי כספי וכי המקום היחידי שעלי ללכת להטעין הינו רק בתחנה המרכזית בירושלים. בעקבות זאת ביקשתי מספר פעמים זיכוי כספי על ההטעייה הקשה של הנציגה שלהם ולבסוף קיבלתי פיצוי של 30 שח.
הודתי לאגד על הפיצוי של ה30 שח ובנוסף הארתי את עיניהם כי הפיצוי איננו כולל את הזמן והנסיעות היקרים שעלי להוציא במיוחד בכדי להטעין את 30 השקלים האילו ולכן ביקשתי פיצוי גבוה יותר. במכתבים החוזרים והנשנים שלהם בעקבות הפניות החוזרות והנשנות שלי הם הבהירו לי כי "הם אינם מחויבים לפצות אותי כלל,אף לא על ה30 שקלים,וכי אין בכוונתם לפצות אותי יותר".
הבהרתי להם כי הפיצוי הראשוני של ה30 שקלים בהחלט היה ממחויבותם מאחר שהם אלו שהטעו אותי ובכך גרמו לי להוצאות מיותרות נסיעות ובזבוז זמן יקר,אזי שפיצוי הוא הדבר הנכון לעשות.
אתם פניתם אליהם אך ציטטם לי את התשובה שלהם במקום להעמידם על מקומם כי הפיצוי המקורי אינו דיו בכדי שאכן ייחשב פיצוי. הכיצד אני מקבלת את הפיצוי הראוי סוף סוף כדי שאוכל לחדול עם מסכת העינויים הזאת?!
9/3/2021 19:26 הדר פיצוי כספי מאגד
10/3/2021 22:50 המועצה לצרכנות    re:פיצוי כספי מאגד