| ![]() |
| ארון לא לפי המידות הנכונות | ||
| מחבר: | דוד (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 03/03/2021 | |
| שעה: | 18:42:23 | |
| הזמנתי ארון משרדי בהתאמה אישית לפי תמונה. סיכמנו על מידות חוץ ופנים. הארון מתחלק לחלק שמאלי וימני. במידות פנים סיכמו שמצד שמאל של הארון יהיו 2 מדפים (3 קוביות) של 32 סמ כל אחד ושאר הגובה יתחלק בין 3 מגירות.
בצד ימין סיכמו שיהיו 5 מדפים 38 סמ לקוביה). כמו כן סוכם כי זמן האספקה יהיה בין שבוע לשבועיים (הוא אמר שיכול להיות זה יקח טיפה יותר בגלל הסגר במידה ויהיה). הארון הגיע במידות פנים לא נכונות: שמאל 42 סמ כל קוביה, מה שיוצר שטח מת מצד אחד ומגירות קטנות מאוד מצד שני. צד ימין - חסר מדף מה שיוצר קוביה הרבה יותר גדולה ושוב שטח מת. זמן אספקה: 23 ימים (חשוב לציין כי לא היה כלל סגר בתקופה הזו לעסקים האלה). לאחר שדיברתי איתו אמר שין מה לעשות, שבתמונה ששלחתי לו היו מצד שמאל 3 קוביות ו 3 מגירות, גודל המגירות זה סטנדרט ולא היה ניתן להגדיל ולגבי העובדה שגודל הקוביות יצא 42 סמ במקום 32 סמ כמו שסוכם אין מה לעשות. לגבי המדף החסר בצד ימין פשוט לא ענה לי. הוא לא היה מוכן לקחת את המוצר בחזרה. מה ניתן לעשות במצב הזה? איזה זכויות יש לי? האם ניתן לתבוע על עוגמת נפש ובזבוז המון זמן? האם ניתן לתבוע על מידות לא נכונות? האם ניתן לתבוע על איחור באספקה במקרה הזה? כרגע אני לא משתמש במוצר. האם כדי לתבוע אסור לי בינתיים להשתמש במוצר? מה הסיכויים שלי לתביעה ומה אני יכול לקבל מהתביעה? אשמח לעזרתכם | ||
| 3/3/2021 18:42 | דוד |
ארון לא לפי המידות הנכונות |
| 4/3/2021 16:43 | המועצה לצרכנות |
re:ארון לא לפי המידות הנכונות |