חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
מחבר:סתיו (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:03/03/2021
שעה:13:41:57

שלום, לפני כחודשיים הגעתי לסניף פרופורציה בתל אביב כדי לקבל הצעת מחיר על טיפולי לייזר (באותה תקופה טיפולים קוסמטיים היו מוזלים ומסובסדים דרך מכבי ). נפגשתי עם נציגה מהסניף אשר הביאה לי הצעת מחיר על הטיפולים הרצויים. ביקשתי ממנה לבצע שיחת טלפון לאמא שלי כדי לבקש ממנה את פרטי האשראי לתשלום ואחזור אליה בהקדם.
בהמשך היום או יום אחרי התקשרתי לנציגה, ביקשתי להוסיף טיפול נוסף ולבצע תשלום. וכך קרה, שילמתי 3322 ש"ח (200 ש"ח יותר מההצעה שקיבלתי עקב הוספת טיפול נוסף)
לאחר חודשיים (עקב הסגר) הגעתי לסניף לטיפול ראשון, כאשר המזכירה עברה איתי על אזורי הטיפול בלייזר שקבענו, שמתי לב שחסר אזור הידיים (עליו שילמתי מלכתחילה). המזכירה אמרה לי לא לדאוג, שהיא תדבר עם הבחורה איתה סגרתי את הטיפולים, שבנתיים אחתום על הטופס הסכמה לטיפול ואחר כך נדאג לשאר, הסכמתי, ועל הטופס הסכמה גם רשמתי ש "שולם גם על טיפול באזור הידיים" וחתמתי.
כאשר הנציגה איתה סגרתי את העסקה חזרה אליי (אחרי הודעות חוזרות ונשנות מצידי) היא אמרה לי שזה מה שסגרתי וזה מה יש ואם אני רוצה לקבל טיפול לייזר באזור הידיים אני צריכה להוסיף 1700 ש"ח (המחיר הלא מסובסד עקב כך שמכבי סיימו את ההתקשרות איתם).
אני אמרתי לה שאני לא מוכנה להוסיף, אני שילמתי על פי ההצעת מחיר שהביאה לי + על התוספת אזור שדיברנו בטלפון וזה מה שמגיע לי לקבל, מה גם שלא נשלחה אליי קבלה מיד לאחר ביצוע התשלום אז לא הייתה לי שום אפשרות לעלות על הטעות, אותה קיבלתי רק שהגעתי לסניף (לאחר חודשיים), מה גם שלטענתה הם אף פעם לא מביאים קבלה אלא אם הלקוח מבקש מהמזכירות עצמה.
ואני רציתי לבדוק לפי הזכויות להגנת הצרכן האם לפי החוק מגיע לי לקבל את הטיפולים עליהם שילמתי לפני מה שכתוב בהצעת מחיר ? משום שהעסקה נסגרה בטלפון עם הנציגה, אני סמכתי עליה והבאתי לה את כרטיס האשראי שתבצע את העסקה כראוי, אך לאחר חודשיים גיליתי שיש טעות?
3/3/2021 13:41 סתיו קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
4/3/2021 14:37 המועצה לצרכנות    re:קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
5/3/2021 17:02 סתיו       re:re:קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
7/3/2021 10:20 המועצה לצרכנות          re:re:קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
7/3/2021 10:35 סתיו             re:re:re:קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
7/3/2021 10:35 סתיו             re:re:קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
7/3/2021 11:12 המועצה לצרכנות                re:re:re:קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
9/3/2021 11:56 סתיו                   re:re:re:קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
9/3/2021 12:13 המועצה לצרכנות                      re:re:re:re:קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
10/3/2021 22:13 סתיו                         re:re:re:re:קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה
10/3/2021 22:25 המועצה לצרכנות                            re:re:re:re:re:קבלת טיפולי קוסמטיקה בפרופורציה