| ![]() |
| חברת השליחויות HFD | ||
| מחבר: | אורן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 02/03/2021 | |
| שעה: | 14:39:53 | |
| אני חש חסר אונים מול שרות הלקוחות הלקוי והאטום של חברת השליחויות.
הסיפור הוא כזה: הם קיבלו חבילה עבורי בסוף דצמבר 2020. היה להם מספר טלפון שגוי (אותו מספר אבל קידומת 050 במקום 052). לאחר ששולח החבילה כתב לי כי החבילה בארץ פניתי אליהם ב-24/12 בנסיון לאתר אותה. נציגה ניסתה למצוא אותה ורק לאחר התכתבות ארוכה הודיעה לי כי אכן המספר שגוי והיא מצאה אותה, היא תדאג לעדכן אותי בהודעת סמס מתי להגיע לאסוף את החבילה. ב-4/1/2021, לאחר שלא קיבלתי הודעה, פניתי שוב. שוב ענתה אותה נציגה ואמרה שהיא שלחה בקשה ותשלח אלי הודעה עדכנית. לא קיבלתי הודעה. ב-19/1 פניתי שוב. ענה נציג אחר. שוב לא מצאו את החבילה. לאחר שיחה ארוכה נמצאה סוף סוף החבילה והסתבר שהיא בדיוק הוחזרה למחסן. הנציג מסר לי את מספר החבילה הפנימי (עד אז היה לי רק מספר משלוח בינלאומי), ואמר שהוא מעדכן את מספר הטלפון שלי. הוא אמר שהחבילה תגיע למרכז הפצה. ב-31/1 עדיין לא קיבלתי שום הודעה ופניתי שוב. ענתה נציגה, ביררתי מה מצב החבילה, היא התנצלה ואמרה שהיא שולחת בקשה להפצה חוזרת בדחיפות. ב-16/2 לאחר שעדיין לא קיבלתי כל עדכון, פניתי שוב ונאמר לי שמכיוון שלא אספתי את החבילה היא מוחזרת כעת לשולח. ביקשתי לדבר עם אחראי. יום אחרי חזרה אלי מישהי בשיחת טלפון. היא ניסתה לעזור אך אמרה שזה מאוחר מדי ועלי לפנות לשולח. פניתי לשולח והוא רוצה שאשלם על משלוח חוזר כיוון שאני אשם שלא אספתי את החבילה. בינתיים הנציג של HFD במייל לא מבין מה אני רוצה מהם, כיוון שהיה טלפון שגוי ובעיקר רומז שאני אשם בכך (למרות שאני מקבל עשרות חבילות אחרות). הוא טוען שמכיוון שלא אמרתי לנציגה לתקן את מספר הטלפון השגוי מנין לה שיש לתקנו (על אף שהיה ברור לי ולה שהוא שגוי והיא אמורה לשלוח לי SMS כל איסוף החבילה???). זה כבר לא עניין של כסף. מעצבן אותי כל כך חוסר הצדק כאן. האם יש לי מה לעשות? | ||
| 2/3/2021 14:39 | אורן |
חברת השליחויות HFD |
| 2/3/2021 14:58 | משה |
re:חברת השליחויות HFD |
| 2/3/2021 15:24 | אורן |
re:re:חברת השליחויות HFD |
| 2/3/2021 16:08 | משה |
re:re:חברת השליחויות HFD |
| 2/3/2021 16:51 | אורן |
re:re:re:חברת השליחויות HFD |
| 3/3/2021 10:37 | משה |
re:re:re:חברת השליחויות HFD |